Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Svadobný salón. Predaj, požičovňa: -svadobné šaty. -spoločenské šaty. -pánske obleky. -šaty pre družičky.

Firma sa zaoberá predajom: - rozkladacie sedacie súpravy - polohovateľné postele pre zdravé spanie - čalúnený nábytok - sklopné postele - antialergické prikrývky a vankúše Klinset. .

Maloobchod, predaj: -obuv -kožená galantéria.

Maloobchod, predaj: - textilná galantéria.

Zákazková výroba, šitie: - pracovných odevov pre firmy, pracovné odevy, oblečenie.

Brašnári: -oprava všetkých druhov obuvi -oprava tašiek a batohov -výmena zipsov topánok -výmena zipsov odevov -vyťahovanie obuvi -opravené topánky vám zadarmo vyleštíme -výmena prasknutých pier -opravy topánok na počkaniedo 24 hod -traktorové (pohorkové) podošvy -drobný predaj krémov, kief, šnurovadiel -kompletná výmena ...

Lúžil Store Eshop Loužil Store sa zaoberá predajom plyšových hračiek, príslušenstva mobilných telefónov, módnych doplnkov a zberateľských figúrok.

Internetový predaj, e-shop: -koberce z kravskej kože -vankúše z kravskej kože -kusové kožené koberce NOVIDA -Brazílska kravská koža -kožené taburety, vankúše NOVIDA 50x50 -dekoratívne bavlnené vankúše -svietniky BONSAI.

Internetový obchod - pánska a dámska spodná bielizeň Internetový obchod - pánska a dámska spodná bielizeň

Penzión je luxusne zariadený s väčším pozemkom na pokojnom mieste letoviska Hořičky. Pútnické a výletné miesto na vrchu s kostolom sv. Ducha a úchvatnými pohľadmi do okolia, ktoré je ako stvorené na relaxáciu, hubárčenie, rybárčenie, šport a turistiku. Areál je vybavený samostatnými luxusne zariadenými apartmánmi 4 + kk a štúdiu 1 + kk. ...

Internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - balzamované kvety, nabalzamované živé kvety : - viazané kytice, črepníkové kvety, jednotlivé kvety, lístie - fascinátory - elegantné ozdoby do vlasov v prevedení čelenky alebo klipu.

Textilná manufaktúra. Výroba, predaj: - outdoorové oblečenie z bambusu - tričká, nohavice, dresy - bežné streetovové oblečenie z bavlny - tričká a mikiny. Internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - multifunkčné šatky - čiapka - cyklistické dresy, oblečenie - bežecké dresy a doplnky pre orientačný beh - oblečenie z bavlny a ...

Výroba: -pletené šnúry -vyrábame široký sortiment -technické šnúry (žalúzie, siete) -odevné šnúry -pruženky -prámiky -materiál: -bavlna, polyester, polyamid, viskóza.

Predaj dámskej, pánskej a detskej módy.

Predaj: -oblečenie -nadmerné veľkosti.

Dodávka - bytový textil Predaj - pánska móda Predaj - metráž Predaj - šijacie stroje.

Predaj - pánska móda - kolekcia Pierre Cardin, Bugatti, Jupiter

Všetko pre dielňu - ručné náradie, nástroje, dielňa, záhrada - peny, kotvy, silikóny - auto-moto - Aku, elektrické náradie - ochranné pomôcky - elektro - pletivá a príslušenstvo - rebríky, schodíky - maliarske a natieračské potreby - spojovací materiál - nakladače

Výroba, veľkoobchod, predaj, oprava: -ortopedická obuv pre dospelých -detská zdravotná a ortopedická obuv: -letná sandálová -celoročné a zimné -baby obuv.

Predaj: - spoločenské šaty - svadobné šaty. Cvičenie: - zumba.

Postele - Spálňa Predaj: -postele -úložné priestory -nočné stolíky a iné doplnky -rošty -matrace - pružinové, penové a latexové -doprava vlastnými vozidlami -vynesenie až do bytu -možnosť sobotného a nedeľného rozvozu. Fakturačná adresa: -Nádražní 553, Ždánice.