Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Predaj - pásky - peňaženky Výroba - tašky - tašky

Od roku 1992 sme sa stali výhradným distribútorom firmy CARLTON /Anglicko/ pre Českú a Slovenskú republiku. Sortiment výrobkov značky Carlton zahŕňa široký sortiment výrobkov od batožiny na rekreáciu a voľný čas - troleje, tašky, palubná batožina, prepravné obaly na šaty, kozmetické kufríky až po sortiment radu business.

Svadobný salón. Veľkoobchod svadobných šiat Požičovňa, požičiavanie: - značkové svadobné šaty, lodičky - snubné prstene - svadobné oznámenia, ozdoby, bižutéria - šaty pre družičky, mládenca, ženíchov.

Internetový obchod - pánske a dámske odevy štýl punk, emo, rock, metal, gothic, hardcore. Predaj - pánske a dámske odevy štýl punk, emo, rock, metal, gothic, hardcore.

-Maloobchod použitým tovarom -Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom -Sprostredkovanie obchodu a služieb

Svadobný salón. Svadobné a spoločenské líčenie - vizážistika Predaj a požičovňa - svadobné šaty - spoločenské šaty - svadobné doplnky.

Výroba, veľkoobchod: - pančuchový a ponožkový tovar. Správa a údržba nehnuteľností. Prenájom nebytových a bytových priestorov.

Predaj dámskeho, pánskeho i detského oblečenia.

Výroba, dodávka, predaj: -ofsetové vlhčiace textilné poťahy pre vlhčiace a prenášacie valce hárkových aj kotúčových ofsetových strojov českej výroby (ROMAYOR, DOMINANT, POLLY) a tiež pre rôzne typy ofsetových strojov zahraničných výrobcov. Typy poťahov: -plyšový -slučkový -hladký -zmršťovacia.

FROWELD - zváracia technika Predaj, servis, prenájom: - zváracia technika - plazmové, autogénne, propaline, spájkovacia a nabíjacia technika - ochranné pomôcky, náradie, brusivo a mnoho iných položiek.

Výroba, predaj: - zdravotnícke pracovné odevy - odevy do kúpeľníctva, wellness, kozmetiky i potravinárstva.

Predaj - smaltované náušnice, paličkované výrobky, tkané a plátené tašky. Výroba - tkané a plátené tašky, paličkované výrobky, tričká s veselými motívmi, tričká s veselými motívmi.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických ...

Internetový predaj dámskeho oblečenia a doplnkov. E-shop. Jedna najširších ponúk dámskeho oblečenia Najlacnejšie ceny v SR.

Predaj náradia a techniky profi - hobby - zváracia technika a materiály - elektrické a ručné náradie - vzduchotechnika - záhradná technika - brusivo - ochranné pomôcky - servis.

L.AXI E-shop: - originálne oblečenie - šaty a oblečenie.