Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Predaj: - dámska, pánska, detská obuv - kožená galantéria - pančuchového tovaru - dáždniky, pláštenky - kufre. Obuv značky: - Rieker, Sprandi, Asilum, Peddi, Kira, Barton.

Predaj zahraničných značiek a modelov od slovenských návrhárov.

Opravy, predaj: -kožená galantéria -výrobky z kože, koženky a textílií -brašny, tašky, kabelky, peňaženky, oblečenie -výmena zámkov a dierkovania.

Výroba - textilná galantéria z maľovaného hodvábu - odevy z maľovaného hodvábu

-Výroba textílií, textilných výrobkov, odevov a odevných doplnkov

MajdaShop Internetový predaj, e-shop detského oblečenia s motívmi: Batman, Spiderman, Hello Kitty, Minnie, Mickey, Macko Pú a ďalšie.

Tradičné pánske zákazkové krajčírstvo Rexim vychádzajúce z britskej a viedenskej strihačskej školy. Výroba: - sak - nohavíc - oblekov - kabátov - košieľ. Oficiálny zástupca firmy Dormeuil-Paris. Veľkoobchodný a maloobchodný predaj luxusných látok. Ručné šitie pánskych oblekov a doplnkov.

Maloobchod, predaj: -záclony, plyše, bytový textil-doplnky.

Kvalitné slnečné okuliare nemeckej značky Polaroid, talianskej značky Rudy Project, francúzskej značky Julbo a švajčiarskej značky INVU, ktorých ponuku budeme neustále aktualizovať o nové modely a trendy. Ovčie kožušiny, výrobky z ovčieho rúna.

Predaj, maloobchod: - detský tovar - detské oblečenie - dojčenský a detský textil - kočíky, autosedačky - detské postieľky, ohrádky - stoličky, chodítka - prebaľovacie pulty - dojčenská výživa - materské potreby.

Výroba, predaj, veľkoobchod, maloobchod, šitie: -plavky, plážové a fitness oblečenie -BEACHWEAR -športové oblečenie pre cyklistiku, triatlón, atletiku a gymnastiku -SPORTSWEAR -bielizeň (bielizeň). Obchodný dom. Predaj: -obuv, topánky -drogéria -farby, laky -domáce potreby -športové potreby.

Veľkoobchod - bytový textil a doplnky záclony, voály, závesy, lôžkoviny

Predaj: - oblečenie všetkého druhu aj v nadmerných veľkostiach S-6XL / 7XL, vrátane dámskych, pánskych odevov, a odevných originálov. Všetko si môžete osobne vybrať alebo zakúpiť v internetovom obchode.

Internetový a kamenný obchod, e-shop s predajom ochranných a pracovných pomôcok SafeArt. Ponuka: -ochranné, reflexné a bezpečnostné pomôcky OOPP -zhotovenie pracovných odevov na zákazku. Predaj: -odevy, textil (protirezné, proti dažďu a vode, jednorazové, reflexné a výstražné) -bundy, vesty, svetre a nohavice -kombinézy a obleky -tričká, ...

Brašnárstvo. Výroba: -na zákazku vykonávame výrobu tzv. káblov - obšitie el. vodičov do koženky pre potreby divadiel, kultúrnych domov a televíznych štúdií. -šijeme vlastný sortiment nákupných tašiek z koženky a textílií. -podľa požiadaviek zákazníkov zhotovujeme rôzne druhy plachiet a trávníc na krmoviny. Predaj: -peňaženky -púzdra na ...