Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Technická služba požiarnej ochrany: - požiarna ochrana a bezpečnosť práce. Oprava, revízia: -hasiace prístroje -požiarne hydranty. Predaj: - hasiace prístroje - požiarna hadica - tlakové spojky. Projektovanie k bezpečnosti stavieb.

Predaj dojčenských potrieb, príkrmy, výživa, kaša, oblečenie, plienky.

Výroba športové, pracovné a firemné oblečenie pre širokú oblasť. Zaisťujeme firmám odevy, kedy sme schopní vyrobiť zákazku, podľa firemných farieb, návrhu strihu, potlače aj výšivku loga firiem.

Predaj: - potreby pre horolezcov - turistické potreby - batohy - topánky - čelovky - stany.

Výroba: - vzduchotechnické potrubie pre bane, tunely a prostredie s nebezpečenstvom výbuchu, flexibilné lutny - autoplachty, krycie plachty - bazény, nádrže - preliezky pre deti

Internetový obchod - široký výber kvalitných posteľných výrobkov, ako sú prestieradlá alebo obliečky z materiálov bavlna, damask, flanel alebo satén, froté prestieradlá a jersey či plátená posteľná bielizeň.

Veľkoobchod detské odevy a textil. Ponúkame licenčné detské odevy značiek Hello Kitty, Spiderman, Cars, Jahôdka a mnoho ďalších. Ďalej bytový textil pre deti s licenčnými motívmi. Výrobcovia, ktoré ponúkame: Setino, Sun-City France a ďalšie.

Predávame značkové oblečenie od značiek Armani, Armani jeans, GF Ferre, Ferre Miláno atď Všetky produkty sú ponúkané za bezkonkurenčné ceny.

Čistiareň peria Výroba - vankúše a prikrývky plnené perím - vrátane odvozu a dovozu Šitie vankúšov a prikrývok - vrátane odvozu a dovozu Výroba - vankúše a prikrývky plnené perím - vrátane odvozu a dovozu.

Veľkoobchod, maloobchod, internetový obchod, e-shop: - drogéria, šport, darčeky pre deti, dospelých, tašky, batohy....

Ponúkame kvalitné detské oblečenie prevažne českej výroby a drevené hračky tuzemskej výroby.

Prevádzkujeme online second hand s detským oblečením z Anglicka. Ponúkame nohavice, tričká, bundy, šaty aj sukne v skvelom stave. Dodávame tiež úplne nenosené outletové odevy.

Pobočka. Veľkoobchodný predaj: - metrový textil.

Bielizeň. Výrobca dámskej spodnej bielizne a plaviek.

Safari kids. Predaj oblečenia pre bábätko, dievčatá, chlapcov.

Výroba, opravy, predaj: - ortopedická obuv - ortopedické vložky - diabetická obuv - zákazková obuv - zdravotné pomôcky.

Ručná zákazková výroba, šitie, maloobchod, predaj: - kožené odevy: - krátke i dlhé bundy, saká, sukne, nohavice z hladkej i brúsenej kože - doplnky z kože a kožušiny - pripravujeme aj odevy pre pánov.

Predaj pracovných odevov (výšivka na objednanie), obuvi, rukavíc a ochranných pomôcok. Ponuka umývacích pást na ruky, priemyselných saponátov, hygienických potrieb a dávkovačov.

Predaj, e-shop: -dámske a pánske nadmerné odevy od vybraných českých výrobcov.

Výroba a predaj: -odevy z úpletu: -pánske, dámske, detské.