Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Sme výhradnými dovozcami švédskych holiniek Tretorn a amerických ponožiek FoxRiver. Sídlime v Strupčiciach ale dodávame po celej Českej republike. Čižmy Tretorn sú zárukou kvality. Sú vhodné ako do lesa, tak aj do mesta či na voľný čas. Je možné u nás dohodnúť ako maloobchod, tak aj veľkoobchod. Pozrite sa na naše stránky :)

E-shop - autosedačky - kočíky - dojčenské potreby - detský textil - hračky.

Predaj prostriedkov požiarnej ochrany a ochranných pracovných prostriedkov: -hasiace prístroje-skrine-hasiace prostriedky -hadice-boxy-penidlá -savice-svietidlá-batéria-akumulátory -redukcia-odevy pracovné a spoločenské -prúdnica-zásahová výstroj opasky, lan-lano -rebríky-technické a absorbčné prostriedky -hydrantové ...

Predaj prostriedkov požiarnej ochrany a ochranných pracovných prostriedkov: -hasiace prístroje-skrine-hasiace prostriedky -hadice-boxy-penidlá -savice-svietidlá-batéria-akumulátory -redukcia-odevy pracovné a spoločenské -prúdnica-zásahová výstroj opasky, lan-lano -rebríky-technické a absorbčné prostriedky -hydrantové ...

Výroba, predaj pracovné odevy: -montérkové súpravy -nohavice s trakmi, blúzky pánske, dámske -nohavice do pása -kombinézy letné aj zimné -plášte pánske, dámske -potlač-sieťotlač, flock. Všetko v základnom aj farebnom prevedení. Zákazkové šitie.

Predajňa a požičovňa svadobných šiat. Spoločenské a plesové šaty. Pánske obleky, krátke koktailové šaty, šaty do tanečných a ďalšie.

Výroba, predaj: - ponožkový tovar (pánsky, dámsky, detské a športové ponožky, podkolienky).

Predaj osobných, ochranných, pracovných prostriedkov a ich rozvoz. Zákazková výroba pracovných odevov.

- pracovné odevy - gastro - zdravotníctvo - voľný čas - špeciálne odevy

Výroba čistiacej textílie a bavlny.

Svadobný salón. Ponúkame bohatý výber: - svadobné šaty - obleky - spoločenské šaty - rukavičky - závoj - doplnky do vlasov - bižutériu - spodná bielizeň. Nie je nutné hľadať ani výrobcov svadobných oznámení, zastupujeme niekoľko popredných tlačiarní, ich ponuka je veľmi rozmanitá. Pre najmenších svadobných hostí je táto ...

BioNiňo ČR - bio obchod. Internetový predaj, e-shop: - detské oblečenie z prírodných biomateriálov - látkové plienky, turecké nohavice, bio prestieradlá, bio osušky.

Svadobný salón. Požičovňa: -svadobné šaty -šaty pre družičky a sväté prijímanie -pánske obleky -spoločenské a plesové šaty.

Predaj dámskeho, pánskeho a detského textilu nielen značiek: Lambeste, Salas, coFEE, Roly, Perro Blanco, Sivel, HF, Xfer za skvelé ceny. Tričká (niektoré až do veľkosti 3XL), polokošele, mikiny, vesty, bundy, nohavice a ďalšie.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - pracovné odevy: - montérky (modráky)- - pasové montérky - lakľové montérky - kombinézy a montérkové súpravy - kombinézy, zástery, plášte - vatované nohavice a kabáty (vatáky) - biele oblečenie, biely program (lekárske, kuchynské oblečenie a obuv) - šitie farebných kombinácií na zákazku - ...

Internetový predaj klasických erotických pomôcok (vibrátory, erekčné krúžky, …), erotickej bielizne aj noviniek na trhu.

PREDAJ, MONTÁŽ: NÁBYTOK: - kancelársky aj interiérový nábytok - dovozový nábytok: - BLACK RED WHITE - nábytok všetkých generácií - AUTRONIC - stoly, stoličky, ratanový nábytok - štýlový nábytok - dovoz Taliansko, Nemecko - domáci nábytok: - kuchynský sektorový nábytok, kuchyňa - detské izby, obývacie steny - stoličky, ...

Maloobchod, predaj, exkluzívna dámska, pánska móda: zn: Max Mara, Armani Jeans, Dolce&Gabbana, Hugo Boss predajne: Max Mara Panská 6, 602 00 Brno telefón: 533 433 843; 606 060 568 e-mail: info@maxmarabrno.cz http://www.maxmarabrno.cz

Predaj - kabeliek, peňaženiek a ďalších módnych doplnkov.

Zaoberáme sa priamym dovozom, veľkoobchodným predajom outlet tovaru. Ponúkame: - pánske - detské - dámske odevy - doplnky všetkého druhu.

Obchodné zastúpenie značky EMFI. Predaj: -montážna pena -silikónové tmely -akrylátové tmely -špeciálne tmely -lepidlá -na drevo, na obklady, na zrkadlá, tekuté klince -stavebná chémia -doplnkový program -naturálna keramika -technické spreje -ochranné pracovné pomôcky.