Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Maloobchod, predaj: -hračky -kočíky -autosedačky -postieľky -prebaľovacie pulty -stoličky, ohrádky -dojčenské a detské potreby -tehotenská móda -veľké šmykľavky CHICCO -pieskovisko -domčeky -hojdačky.

Šitie, výroba, predaj: -reklamné a záhradné slnečníky -tieniace strechy -plachty proti dažďu -pracovné odevy -kempingová výbava -stanové prístrešky, stany.

E - shop - dojčenský tovar - tehotenská móda - detské a dojčenské odevy Predaj, e - shop - dojčenský tovar Predaj, e-shop - tehotenská móda Predaj, e-shop - deské a dojčenské odevy

Veľkoobchod - ochranné pracovné pomôcky - chemické výrobky - elektrické náradie - spojovacie materiály (skrutky, hmoždinky, matice.

Výroba, predaj: -ochranné pracovné pomôcky z textilných materiálov z Kevlaru, Preoxu, aramidu a sklených vlákien -tepelne odolné ochranné prostriedky pre prácu v hutiach, zlievárňach, sklárňach pekárňach a pod. -ochrana pred porezom a prierezom v sklárstve, strojárstve i v mäsovom priemysle -výroba aramidových technických ...

Výroba: -osobné ochranné pracovné pomôcky (elektrikárske, zámočnícke, lesnícke a revírnické tašky, tašky pre sprievodcov, opasky, chrániče, gamaše, rukávniky a zástery pre zváračov, zástery pre kováčov).

- Systémové služby pre priemysel - Konzultácie a zavádzanie systémov produktivity, poriadku a čistoty, najmä 5S, TOC - Prenájom pracovných odevov a bielizne - Čistenie a pranie pracovných odevov a textilu - prenájom a dodávky čistiacich utierok a handier - Upratovanie

Veľkoobchod, predaj, e-shop: - látky pre konfekčné spracovanie, pre pracovnú konfekciu, pre zdravotníctvo - tkaniny pre bytový textil - posteľné súpravy, uteráky, utierky. Úprava: - tuženie, kalandrovanie, vyzrážanie, brúsenie, krepovanie - potlač.

Výroba: - viazacie PET a textilné pásky - papierové ochranné hrany, spony a papierové dutinky.

Nakúpte si kvalitné detské oblečenie lacno online cez eshop. Internetový obchod, predaj: -originálna secondhand - detské odevy, móda pre deti. Neutrácajte viac, než musíte. Vyberáme iba naozaj krásne kúsky.

Maloobchod, predaj, eshop, internetový obchod: - zlatníctvo - šperky - prstene - retiazky - náramky - náhrdelníky - hodinky - kožená galantéria. Oprava, servis: - hodinky - šperky.

Mäsiarsko-potravinárske potreby. Výroba: -mäsové výrobky. Predaj: -korenie -odevy a pomôcky určené na mäsové veľko i malo výrobe.

Dovoz a predaj štýlového oblečenia a výrobkov z Nepálu a Indie, ponúkame turecké nohavice, aladinky, djembe, tibetské misy, tienidlá lampióny, etnické hudobné nástroje, darčeky, dámske orientálne oblečenie a mnoho ďalšieho.

Prevádzkujeme outletový koncept dámskej módy značky Juicy Couture a detského oblečenia svetových značiek Burberry, Dior, Dolce & Gabbana.

-Výroba textílií, textilných výrobkov, odevov a odevných doplnkov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie ...

Výhradný dovozca a distribútor značkového talianskeho a poľského pančuchového tovaru, spodnej bielizne, plaviek a módnych doplnkov. (Fiore, Levante, Wolbar, You by Nico).

Predaj, servis: -čerpadlá, čerpadiel, čerpadlo -kosačky, krovinorezy, motorové píly, kosačka, krovinorez, motorová píla -elektrické ručné náradie -železiarstvo -hospodárske, remeselnícke potreby -krbové kachle, krbové vložky -interiérové a fasádne farby, interiérová farba -záhradná technika -železiarstvo -pracovné odevy.

Predaj, e-shop spálne, matrace, rošty, obliečky, lôžkoviny, vankúše.

Veľkoobchod, maloobchod: -podlahové krytiny -koberce -PVC bytové a objektové -bytový textil. Adresa: Opava Olomoucká 406/2, 746 01 tel: 553 626 060

Internetový obchod - textil pre penzióny, ubytovne, nemocnice, hotely, domovy dôchodcov, azylové domy, detské domovy Výroba, predaj, veľkoobchod, e - shop - textil pre penzióny, ubytovne, nemocnice, hotely, domovy dôchodcov, azylové domy, detské domovy

Výroba: -matrace všetkého druhu -matrace na mieru z vaty a molitanu, bavlny, vlny sa zdravotnými vložkami -detské lehátka pre materské školy. Predaj: -molitanu -detské postieľky a príslušenstvo.

Veľkoobchod, poradenstvo, predaj, e-shop: -reklamný textil s firemnými logami (sieťotlačou, strojová výšivka) -šiltovky, čiapky, zimné čiapky, mikiny, softschellové bundy s vašim logom -textil moderný, bavlnený, funkčný -oblečenie pre šport, voľný čas -pracovné oblečenie. Full servisové dodanie zákaziek: -kompletné oblečenie ...

Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: - sandálová zdravotná aj ortipedická obuv, sandále: - dámska, pánska - vychádzková, prezuvková, pracovná

Reflexologická kamenná doska (na liečbu a prevenciu plochých nôh) Antibakteriálna funkčná bielizeň Koloidné striebro