Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Reklamné predmety a predaj osobných ochraných pracovných prostriedkov.

Výroba, šitie, veľkoobchod, maloobchod s bytovým textilom: -výrobky z peria: -perové prikrývky, vankúše -detské posteľné súpravy -spiace vrecia -výrobky z dutého vlákna: -dekoračné vankúšiky -povrchový materiál umelých posteľných súprav je 100% bavlna, použitá náplň duté vlákno, tuzemskej výroby. Výroba: -vankúše do ...

Interes Maloobchod, predaj: - bytový textil - prikrývky - lôžkoviny - záclony.

Výroba: - pletené rukavice - netkaný textil. Pleterský závod. Obchodná činnosť.

E-shop. Vývoj a výroba pomôcok pre bezpečnosť novorodencov. Výroba polohovacích a fixačných valčekov, vankúšov na dojčenie a polohovacích klinov.

Predaj - textilné doplnky Výroba - textilné doplnky - odevy

Veľkoobchod, predaj, rozvoz po SR, e-shop: -autosedačky -kočíky (golfové palice, športové, hlboké, pre dvojčatá) -postieľky (cestovné, skladacie, drevené) -ohrádky -stoličky, ľahačky -prebaľovacie stoly -podložky, deky -chodítka -hopsadla -vaky na dojčatá, nosiče detí na chrbát -ložný textil -dojčenský riad -cumlíky, ...

Maloobchod, predaj: -obuv -kožená galantéria -kabelky -pančuchový tovar.

Svadobný salón Štýl Požičovňa, požičiavanie: - svadobné šaty renomovaných firiem z Francúzsko, Taliansko, Poľsko, ČR atď. - pánske obleky - detské šaty pre družičky aj mládenca.

Výrobca a distribútor oblečenia pre šport a voľný čas. Veľkoobchod: - dámske a pánske športové oblečenie (tričká, mikiny, joggingové nohavice, joggingové bundy) - elegantného oblečenia na voľný čas (jeans, nohavice, tričká, bundy) - kolekcia spodnej bielizne.

Dizajn-darčeky Vám prináša jedinečné darčeky, šperky, tričká, prstene, jelenie šperky, doplnky a kabelky. Tričká a prstene, ktoré padnú. Šperky, doplnky aj jelenie šperky, ktoré sa páčia všetkým! Dizajn darčeky ozdobí Váš domov aj Vás!

Fanny - materské oblečenie. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - tehotenské a materské oblečenie a móda.

Maloobchod, predaj, e-shop: - pánska a dámska móda, oblečenie, odevy na voľný čas (pánske, dámske odevy) - parfémy.

Autodoprava: -nákladné -osobné Predaj: -obuv, topánky Prevádzkárne: -Kostolec nad Orlicí, Jungmanova 795 -Kostolec nad Orlicí, U Váhy 1196 -Kostolec nad Orlicí, Palackého nám. 27

Predávame nábytok, kuchyne, vstavané skrine, spálne, matrace, sektorový nábytok, sedacie súpravy, detské izby a nábytok na zákazku od slovenských výrobcov. Ďalej plávajúce podlahy aj s pokládkou, PVC lina a koberce a interiérové dvere. Online predaj nábytku.

Čalúnnictvo Opravy: - čalúnený nábytok - plyšové hračky - tašky - oblečenie Šitie: - dekoračné vankúšiky - bytový textil (závesy, záclony) - nové plyšové hračky - látkové bábiky - čalúnený nábytok (pre bábiky) Háčkovanie, pletenie, drhané závesy.

Internetový predaj: - dámske, pánske oblečenie - kožené kabelky - dámska obuv - doplnky.

České zdravotné matrace - zdravé spanie, postele, rošty. Značková maloobchodná predajňa výrobkov: -FATRA Napájadlá, TECHNOPLAST Chropyňa: -plastových výrobkov.

Konfekčná výroba - odevy Predaj - odevy

Internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: -ortopedické matrace. Sprostredkovanie, služby: -finančný lízing v lízingovej spoločnosti S Autoleasing, a.s.: -dopravná technika -stroje -poistenie vozidiel: -havarijné -povinné ručenie.