Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Predaj a výroba: - kožené tašky na motorky - kožené kabelky, aktovky, opasky. Kožené výrobky prevažne na vaše motorky.

Zákazkové krajčírstvo- Palla Šitie, predaj: - dámska konfekcia - konfekcia pre plnoštíhle.

Krajčírstvo-ateliér. Výroba, šitie: -spoločenské oblečenie pre ženy -krátka modelová konfekcia. -dámska spodná bielizeň -predaj metrového textilu Predajňa, predajne, butiky: -Hustopeče, - Brno, Moravské námestie 14, na prízemí parkovacieho domu

Výroba a predaj: - odevy - ľahká dámska konfekcia, - pánske športové košele a bundy.

Veľkoobchod: -textil, odevy, oblečenie. Šijacia dielňa.

Veľkoobchod: -oblečenie, odevy, -nášivky, -vaky, -tričká s potlačou, -placky.

E-shop - ponožky aj športové - pančuchy - podkolienky - funkčná bielizeň

Predaj bižutérie, chirurgickej ocele, vlasových doplnkov, kabeliek, pashmin a šatiek.

Značková predajňa: -kožené plášte, paleta, parky, bundy, vesty, kriváky -kožená a kožušinová galantéria -záručný a pozáručný servis -opravy kožených a kožušinových výrobkov -zákazkové šitie odevov a kožuchov -poradenská služba.

Zaisťujeme nielen pranie a mandľovanie bielizne, ale tiež len potrebné ručné žehlenie a tiež vám zaistíme ušitie veľmi kvalitných páperových diek, vankúšov a ďalších výrobkov z peria.

Veľkoobchod - ochranné pracovné pomôcky - pracovné odevy a obuv - čistiace a upratovacie prostriedky - vrecká - tašky - vrecia - fólia - čistiaci a upratovací materiál

Predaj - zdravotnícka obuv Lekáreň - bylinná lekáreň

E-schop -detské oblečenie -všetko pre dojčatá

Predaj metrážnej textílie na výrobu pracovných odevov. Ponuka látok v gramážach od 200 do 320 ako v 100% bavlne, tak aj v zmesi bavlny a polyesteru.

Kožušníctvo. Výroba, šitie, maloobchod, predaj, oprava: - kožušiny, koža - kožené odevy - kožuchy, kožušinové rukavice, čiapky - kabelky, puzdrá, rukavice, peňaženky, doplnky.

Návrhy, predaj a realizácia - interiérových textilov a dekorácií - záclony, závesy, doplnky. Internetová videopožičovňa Topfun.

Šijacia dielňa, krajčírka, krajčírstvo. Výroba, šitie, predaj: - dámska ľahká konfekcia, odevy.

Predaj detského oblečenia: - nohavice - šaty - svetre - blúzky - bundy - pyžamá - družičkovské šatôčky a ďalšie - teplákové súpravy - tričká - dlhý rukáv - legíny

E-shop - dojčenské potreby - tehotenská móda

Sprostredkovanie obchodu s čínskymi výrobcami. Dovoz textilu, skladových vozíkov, autodoplnkov, hračiek, diamantových kotúčov, náradia a pod. Poskytujeme služby spojené s dovozom tovaru z kontinentálnej Číny a Hongkongu.

Výroba, predaj, šitie: - ťažká konfekcia (pánske a dámske obleky a kostýmy, plášte, kabáty, nohavice, sukne). Krajčírstvo.

Distribúcia a predaj pracovné odevy a obuv.