Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Požičovňa - svadobné šaty vrátane doplnkov - spoločenské odevy pre mužov, ženy, deti

-Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Opravy a údržba potrieb pre domácnosť, predmetov kultúrnej povahy, výrobkov jemnej mechaniky, optických prístrojov a meradiel -Veľkoobchod a maloobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb

Predaj - odevy nadmerných veľkostí

Predaj, e-shop - športové a módne oblečenie - dámske, pánske a detské odevy a obuv Pobočka, predajňa Rudolfovská 64 370 01 České Budějovice tel. 602520868

Výroba a predaj: -lovecké a turistické potreby: -odevy do prírody - poľovníci, lesníci, turistika a voľný čas -uniformy: -mestská polícia, bezpečnostné služby, pracovníci ostrahy -odevy pre zdravotníctvo -zdravotné záchranné služby, záchranné tímy -profesijné, pracovné odevy: -vodiči, montéri, obsluhy čerpacích staníc.

On-line obchod s módou pre celú rodinu, ktorý nezaťaží rodinný finančný rozpočet. Nájdete u nás ošatenie pre neformálne aj spoločenské príležitosti, oblečenie pre športové aktivity, módne doplnky.... skrátka všetko, čo v šatníku momentálne chýba.

Dodávka: -výbavenie pre gastro, zdravotnícke a kúpeľné prevádzky. -pracovné odevy. -pracovná obuv. -čistiace, upratovacie prostriedky. -nápojové koncentráty. -instantné čaje. -polotovary pre gastronómiu.

Predaj: - osobné ochranné prostriedky - pracovné odevy - ochranné pomôcky - šitie oblečenia - zhotovenie firemných log (výšivky, potlače).

Obchodné zastúpenie Steilmann Gruppe pre ČR + SR Odevný priemysel

Predaj, e-shop pracovné odevy: - pracovná obuv - ochrana zraku, sluchu, hlavy - ochrana dýchacích ciest - kožený tovar - lekárničky, merače alkoholu.

Predaj, e-shop - kožené peňaženky - kabelky - kľúčenky - dokladovky - opasky

Predaj, e-shop - zváracia technika - technické plyny - pracovné pomôcky Remeslá, služby - zemné a výkopové práce

Šijacia dielňa. Sériová textilná výroba, šitie: - oblečenie, odevy a odevné doplnky - dresy, mikiny, tričká. Pásová výroba odevov z akýchkoľvek materiálov vrátane úpletu, streča, softshellu, softshieldu – možnosť dodať vlastné materiály.

e-shop, predaj obuvi. Čižmy, gumáčky, papučky - domáca obuv, tenisky, cvičky, baleríny, sandálky. Topánky do vody, k moru. Cápačky, prvé topánočky.

Zákazková výroba - patchwork E-shop - látky - patchworkovej výroby - šičie stroje - nite - pomôcky pre patchwork Kurzy - patchwork - maľovanie na hodváb a kreatívne techniky

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Zaoberáme sa predajom kvalitnej elektroniky pre domácnosť. Internetový predaj: -anténne a SAT techhnika -Audio-Video-TV -elektro spotrebiče -IT technológie -svetlá, osvetlenie.

-Výroba textílií, textilných výrobkov, odevov a odevných doplnkov

Maloobchod, predaj: -odevy -textilné výrobky -textílie -odevné doplnky

Tkáčovňa. Výroba: -kravaty -košele -posteľná a stolová bielizeň

Internetový obchod, e-shop: -detské odevy -hračky -detský bytový textil -školské potreby -kočíky