Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

ČESKÁ VÝROBA - zváracie kožené pracovné rukavice TIG, - kožené rukavice, - zváračský program, - kožené pracovné odevy: zástery, rukávniky, gamaše, nátepníky.

Predaj, servis, opravy: -šijacie a vyšívacie stroje, overlocky, coverlocky, babylock značky VERONICA, Janome, BOBIN, ELNA, Bernina, Bernette, TEXI, Merrylock, Garudan, Siruba, SWF, Dürkopp - Adler LADA, TOYOTA, ZETINA, BROTHER, HUSQVARNA, PFAFF, VIKING. -stronie príslušenstvo: -nite, želiaca technika.

Eshop, predaj: - tmely, lepidlá a peny SIMSON - slnečné okuliare Nannini - motocyklové okuliare - okuliare na lyžovanie - športové okuliare

Internetový obchod, e-shop, predaj: -nábytok -matrace -postele, nočné stolíky.

Predaj, maloobchod: -ratanový (rattanový) nábytok, prútie -lustre -koberčeky -obliečky, prikrývky, vankúšiky -kuchynské linky aj na mieru, vrátane montáže -kožené a čalúnené sedacie súpravy KRAMEX -kreslá, pohovky, dvojlôžka, váľandy, stoly, stolíky, stoličky -Variabilný nábytok (farby jelša, orech) -obývacie ...

Dámske a pánske krajčírstvo Vyšívanie log a obrazcov pre motorkárov

Predaj, dodávka - nadmerná obuv, topánky. Obuv: -pre štíhle chodidlá (obvodová skupina E) -pre chodidlá širšie (obvodová skupina H, K). -obuv od veľkosti 41 do veľkosti 46 u dámskej obuvi -od veľkosti 47 do veľkosti 55 pri obuvi pánskej -obuv XXL, maximálna veľkosť -dámska, pánska obuv na jar, leto, jeseň, zimu, spoločenská obuv, športová ...

E-shop - kožená galantéria kabelky, manažérske tašky, puzdrá, opasky, peňaženky - dáždniky Predaj - dáždniky - kožená galantéria (kabelky, manažérske tašky, puzdrá, opasky, peňaženky, ...)

Výroba, šitie, predaj: - pracovné odevy - ochranné pracovné pomôcky - obuv.

Predaj dámskych a pánskych nohavíc, nočných košieľ, pyžám, domáceho textilu a županov. Pripravujeme dámske kostýmy, sukne a blúzky.

Fashion Therapy - butik panského oblečenia značky Antony Morato. Značka je zameraná predovšetkým na pánsku módu, ktorá je špecialitou talianskych návrhárov a snaží sa svojim nositeľom prepožičať mladistvý, ale zároveň jasne definovaný štýl obliekania dôležitý pre mužov dnešných dní. S ich kolekciou a doplnkami, ako sú napríklad topánky, sa môžete ...

Internetový obchod - keramické výrobky - detský textil-pončucháče, dojčenské potreby - dojčenský textil a disney textil - školské potreby - darčekový tovar.

Výroba textílií, textilných výrobkov, odevov a odevných doplnkov Ponúkame Vám ručne maľované vreckovky a stuhy do tanečných. Prezrite si našu galériu a vyberte si z nami ponúkaného sortimentu.

Maloobchod, predaj: -textilný tovar -bytový textil.

E-shop - stuhy - polotovary na tvorbu dekorácií a šperkov - kovová galantéria, pinzety, nožnice, lepidlá - organzy - sviečky

Ponuka kvalitnej a pohodlnej dámskej a pánskej obuvi od renomovaných nemeckých výrobcov. Online predaj so zárukou kamennej predajne. Rýchle dodanie, ústretové jednanie, poštovné od 1.000, - Sk zadarmo, zľavy a bonusy. Tešíme sa na vás.

Predaj, maloobchod: -kožená galantéria