Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Veľkoobchod so značkovým oblečením LUGGI.

Internetové obchody so šperkami a módou. Ponúkame Vám: - brošňa - náušnice - prstene - retiazky - korunky - prívesky - manžetové gombíky - bytový textil - šperkovnica apod.

Predaj - dámske, pánske odevy - textil, oblečenie nadmerných veľkostí

Výroba: - technické tkaniny - podkladové plátna pre šmirgľy - knihárske plátna - poťahové materiály Balacron.

Výroba: -periny, vankúše. -periny z páperia. -perové prikrývky. -vankúše.

Predaj použitého textilu z Nemecka a Anglicka Zberňa a opravy šijacích strojov.

E-shop predaj detských doplnkov a potrieb pre zvieratá, rybárov. Tašky, kabelky, obaly, batohy a vodácke doplnky.

Maloobchod a predaj kníh. Potreby na vyšívanie.

Výroba, predaj, e-shop - ručne farbené a tlačené odevné originály - odevné doplnky - oblečenie pre ženy, mužov aj deti.

E-shop - obuv STEEL, DR.MARTENS, GEPARD, LESTA - topánky pánske, dámske - hodinky

Predaj dojčenského a detského tovaru.

Textilný podnik. Výroba a predaj: - obrusy - zdravotnícky textil - výtlačky - plašťoviny - sypkoviny - pracovné ošatenie - posteľná bielizeň (prešívané prikrývky a vankúše, obliečky, predšité vankúše a periny pre perie, prestieradlá). Farbenie a predaj: - bavlnené a PES/BA zmesové odevné a lôžkové tkaniny.

Špecializovaný veľkoobchod stavebného náradia. Tovar dodávame všetkým predajcom, stavebným firmám, remeselníkom aj kutilom. Predaj: -hospodárske náradie -hladítka a škrabáky -náradie pre obkladačov -meradlá, vodováhy, laty -dielenské náradie -násady, klince, skoby -kefy, povrazy, laná -rezné a brúsne náradie -záhradné ...

Dovoz a vývoz obuvi detskej, dámskej, pánskej a zdravotnej.

Kožené kabelky, peňaženky, aktovky a ďalší tovar. Máme pre Vás pripravené kvalitné kožené: - vizitkára - dokladovky - batohy - kasírky - dámske a pánske peňaženky - kabelky - vychádzkové káble - kľúčenky, etue a puzdrá.

Výroba, predaj, e-shop - ručne pletená a háčkovaná móda

Oprava obuvi VYKONÁVAME VŠETKY OPRAVY VŠETKÝCH DRUHOV OBUVI ·opravy pätníkov -opravy podrážok -výmeny podpadkov -šitie obuvi -výmeny zipsov a kovania -vyťahovanie obuvi - všetky ostatné opravy Brúsenie nožov Kuchárske a mäsiarske nože

Zemné práce. Požičovňa: -kostýmy a kroje

Predaj, maloobchod: - dámske a pánske kožené bundy a plášte zo baranových, hovädzinových a bravčových usní vyrobených v Českej republike. - kožená galantéria - deky, prikrývky, vankúše - obliečky - pánska, dámska a detská bielizeň a textil.

Predaj: - pánska a dámska konfekcia ŠEVČÍK - obleky zn.ŠEVČÍK - saká spoločenské i športové - nohavice spoločenské i športové - košele, kravaty, motýliky, spony - polokošele, svetre, mikiny - kabáty, bundy a ďalšia pánska móda - dámske šaty, sukne - kostýmy - blúzky a ďalšie

Predaj, výroba: - šatky a šály ručne maľovaný hodváb - farebné prevedenie vašich predstáv.

Výroba, predaj: -odevy -textílie -textilné výrobky -odevné doplnky