Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Výroba koženej galantérie. Veľkoobchodný predaj galantérneho kovania. Veľkoobchod s kožou a koženkou. Opravovňa kožených výrobkov a batožiny. Výroba a opravy prepravných vakov a plachiet.

Maloobchod, predaj: -dámske značkové plesové šaty, kostýmy, samostatné sukne, nohavice, blúzky, korzety -pánske obleky možnosť objednania pánskeho obleku na mieru podľa zákazníka -veľký výber doplnkov, košele, ozdobné vesty, opasky, kravaty, plastróny, motýliky.

Boutique a svadobný salón Claudia. Maloobchod, predaj: -dámske spoločenské šaty. -dámske kostýmy. -pánske obleky. -pánske košele, vesty. -kabáty. Požičovňa, zapožičanie: -svadobné šaty. -pánske, chlapčenské obleky. -šaty pre družičky. -dámske spoločenské šaty.

Obchodné zastúpenie nemeckého výrobcu priemyselných nití a priadzí. Vyrábame nite na čajové vrecká (pre baliace stroje IMA, Teamac, Maisa, H+S, Teepack, Tecnomeccanica, Fuso, Tsubakimoto Kogyo atď.), viazacie povrázky pre výrobky mäsové, údenárske a mäsiarske, káblové priadze trhacie, výplňové, fixačné, značkovacie , identifikačná (potlač podľa ...

Výroba, predaj, e-shop: - vankúše, prikrývky z ovčej vlny, dutého vlákna

Predaj, maloobchod: -všetko od cumlíka po kočík, než sa bábätko narodí.

Predaj, maloobchod: - koberce, PVC, plávajúce podlahy - záclony a dekoračné látky - vankúše - tapety - stropné kazety - kúpeľňové rohože a predložky - obrusy umývateľné - garniže - kusové koberce a behúne - rohožky a schodové nášľapy - lepidlá - Auer metal – prechodové lišty s nekonečným množstvom profilov a ...

Výroba, predaj, e-shop - bylinkové voňavé vankúše

Výroba, predaj: -kožené kabelky -aktovky -spoločenské batôžky -diáre -spisové dosky

Výroba, spracovanie: - konfekcia textilných výrobkov - záclony, závesy - obliečky - pracovné odevy

E-shop: - kabelky - peňaženky - manikúry - batohy - pásky

Výrob, predaj, e-shop: -zvieratká z ponožiek

Svadobný salón Požičovňa predaj - svadobné šaty od zahraničných aj českých firiem - dámske spoločenské šaty v dlhom aj krátkom prevedení - pánske obleky, vrátane smokingov - košele, kravaty a motýliky - spoločenské šaty - závoje, klobúčiky, rukavičky - bižutéria - kvietky do vlasov, čelenky.

Predaj, e-shop: - dojčenské a detské oblečenie

Maloobchod, predaj: -spodná bielizeň. -nočná bielizeň. -plavky. -pančuchový tovar.

Veľkoobchod, predaj: -dojčenský a detský tovar

Návrhy a realizácia dobových filmových a divadelných kostýmov. Originálne kabelky, tašky, doplnky a šperky z vlastnej návrhárskej dielne. Šperky, peňaženky, púzdra, dokladovky, obaly na knihy, bytový textil, kozmetické tašky, opasky a ďalšie drobnosti.