Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Vybavenie hotelov, reštaurácií a ostatných gastronomických zariadení: - hotelový a tenkostenný porcelán - sklo - nerezový a smaltovaný riad - jedálne lístky - hotelový textil - papierový program - hotelová kozmetika.

Predaj: -stavebný materiál -náradie -pracovné pomôcky.

Kožené galantéria – luxusné a moderné kabelky, peňaženky, aktovky, spisovky, tašky, diáre, cestovný program, púzdra z kože a módne doplnky.

E-shop - textilná galantéria - ručne pletené a háčkované výrobky - vlny, priadza - potreby na háčkovanie a pletenie.

Maloobchod, predaj, e-shop: -japonský koi kapor -doplnky stravy -záhradnícke potreby -oblečenie

Požičovňa: - svadobné šaty - spoločenské šaty.

Výroba a predaj: - luxusná kožená galantéria - dámske kabelky, pánske aktovky, kufre, hatohy, cestovné tašky, peňaženky, púzdra. Doplnková výroba: - vysokofrekvenčné zváranie plastov - automobilových clôn, elementov pre invalidné vozíky a pod.

Garbiareň. Výroba usní: - hovädzinových koží - bravčových kožou - iných (kozina, teľatina, pštros) Usne vyrábame v prevedení: - odevné - galantérne - obuvnícke - čalúnnické . Výroba štiepenky s úpravou aj bez úpravy. Usne v rôznych farbách a sile podľa požiadaviek zákazníka.

Krajčírstvo, výroba: - dámske a pánske nohavice všetkých veľkostí

Výroba a predaj textilných kolísok

Predaj: - spodná bielizeň - pyžamá - pančuchový tovar

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - textil - ochranné pracovné pomôcky - pracovné odevy, obuv - šitie pracovných odevov. Vzorková predajňa. Pobočka Praha: Kolbenova 159 Praha 9, Vysočany 192 00

Záclonové štúdio, predaj - záclony - závesy - bytový textil - obrusy - poťahy na vankúše - galantéria, metráž - filmom obalené látky.

Výroba, predaj: - priemyselné a pletacie priadze

P-SERVIS Výroba, predaj: -pracovné odevy -pracovná obuv -čistiace prostriedky.

Výroba, úprava: -textilné materiály -galantéria, metráž -odevný textil -bytový textil -zdravotnícky textil

Predaj - domáce potreby - lôžkoviny - textil - hračky - keramika

Svadobný salón. Požičovňa: -svadobné šaty -plesové šaty -spoločenské šaty

Brašnárstvo. Výroba kožených predmetov, koženej galantérie a kabeliek z kože.

Maloobchod, predaj: -náradie, nástroje -stroje pre stavby -hutnícky materiál -siete do betónu -zvárací materiál -pracovné pomôcky.

Internetový predaj, maloobchod, eshop: - pánske a dámske tričká - mikiny a spodná bielizeň s vtipnými a dizajnovými potlačami

Ponúkame na predaj kvalitné ručné pletacie priadze z prírodných materiálov pre začínajúce i skúsené pletařky. Predaj pomôcok na pletenie a háčkovanie. Veľkoobchod pletacích priadzí a pomôcok na pletenie a háčkovanie. Výroba a predaj autorských pletených, háčkovaných, tkaných a sieťovaných odevov a doplnkov aj na zákazku. Vypracovanie ...