Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Predaj, maloobchod, e-shop: - športové oblečenie - dámske oblečenie - pánske oblečenie - detské oblečenie - obuv

Dámske krajčírstvo, šitie: - dámske odevy

Predaj: - zdvíhacia a manipulačná technika - viazacie prostriedky a súvisiaci sortiment.

Výroba, predaj: - ponožky PHUSECKLE - trenírky TRENZLE.

Predaj: - matrac pre kvalitný spánok - rôzne rozmery podľa požiadaviek zákazníka. Je možné objednať aj vankúše proti poteniu v rozmeroch 50x70 alebo 70x90. Rozvoz po celej SR zadarmo.

Výroba, predaj, e-shop - relaxačné vankúše - kapsáre - bytový textil.

FRIM nadmernej veľkosti Predaj nadmerných veľkostí dámskych aj pánskych XXL až 6XL, celoročná ponuka širokého sortimentu Výroba postelí pre dlhé a ťažšie váhy so zodpovedajúcim matracom. Postele sú prispôsobené aj na šírku. Všetky postele sú vyššie, čo je pohodné pre líhanie a vstávanie.

Predaj: -zváracia technika -príslušenstvo, náhradné diely, elektródy, drôty, zváracie káble, konektory, meradlá zvaru, separačné prípravky, termokriedy -ochranné pomôcky -náradie a nástroje -brusivo

Elektromontážne práce a inštalácia dátových sietí.

Maloobchod, predaj: - pánska obuv - dámska obuv - detská obuv - šnúrky, šnurovadlá.

E-shop: - výrobky osobného zabezpečenia proti pádu - postroje - slučky a lanyardy - zlaňovacie prostriedky - karabíny

Spoločnosť LA MARQUE s.r.o. prevádzkuje veľkoobchod so spodnou bielizňou, plavkami a pleťou pre Českú a Slovenskú republiku. V súčasnosti sa v portfóliu spoločnosti LA MARQUE nachádzajú nasledujúce značky: Marie Jo, Prima Donna, Sard, Andres Sard, Lejaby, Marlies Dekkers, Maryan Mehlhorn, Gottex, Repeat a Codello. Spoločnosť LA MARQUE s.r.o. ďalej ...

Výroba a predaj bytového textilu - záclony, závesy, vankúše, prikrývky, deky, prestieradlá, uteráky, obrusy, zástery, utierky, osušky, prestieranie, posteľné súpravy.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, eshop: -bytový textil. -posteľná bielizeň. -kozmetika zn. Cliven. -obliečky. -utierky, uteráky. -deky, prikrývky. -vankúše. -kúpeľňové predložky.

Maloobchod, predaj: -kočíky -autosedačky -dojčenské potreby.

Internetový obchod, e-shop: - svadobné šaty - spoločenské šaty - svadobné doplnky

Výroba: -odevné doplnky z textilných materiálov.

Predaj, eshop: - český značkový nábytok z masívu - poschodové a rozkladacie postele - jednolôžka a dvojlôžka - nočné stolíky - polica - komody - celomasívne skrine - bielizníky - písacie stoly - matrac.

Výroba, e-shop - ručne maľovaný textil - kabelky - oblečenie - ručne maľované šperky.

Internetový obchod s vybavením pre deti.