Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Ponúkame predaj obuvi, koženého tovaru a obuvníckeho materiálu. Vykonávame opravy obuvi a kabeliek .

Čalúnnictvo. Oprava, čalúnické práce: - sedacie súpravy - starožitnosti - nábytok, stoličky, kreslá, gauče. Výroba: - matrac. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - molitan - poťahové látky - saňové popruhy - koženky.

Secondhand s detským oblečením. Prevažne dovoz z Anglicka. Detský second hand. Detský bazár. Potreby pre deti.

Predaj, maloobchod, veľkoobchod: - pracovné pomôcky, odevy, obuv - plasty - stavebná chémia a náterové hmoty - ploché skolo a zrkadlá - gumy a remeselnícke potreby - náradie - drogéria.

Maloobchod, predaj: -konfekcia značky BENETTON: -dámske, pánske a detské odevy, textil. Ďalšia predajňa: -Centro Zlín Zlín-Malenovice, 3. mája 1170 tel.:737259702 email: centro@benetton-zlin.cz Detský Benetton Tr.T.Bati 190 (Archa Dom) Tel.:737259700 Po-Pi 9-18, So 9-12.

Výroba, služby: - viskozové vlákno - spracovanie textilných vlákien, polyesteru, nylonu a aramidu - vlákna na technické a textilné využitie

Najväčší výrobca a predajca športového oblečenia a termo bielizne v SR. Značka MOIRA sa v Českej republike stala symbolom pre funkčnú bielizeň. Produkty: - Ultralight - Bio - Mono - Duo - Trio - Duplex - Tropiko - Imarion - Plyš.

Maloobchod, predaj: -značkové športové oblečenie a spodnú bielizeň.

Značkový predaj: -funkčná bielizeň -športové oblečenie.

Výroba, predaj: - pracovné odevy - ochranné pracovné pomôcky

Čalúnnictvo. Opravy: -čalúnený nábytok. Výroba: -matrace, molitan -starožitný nábytok -renovácia čalúnenie.

Veľkoobchod-maloobchod-predaj: -brusivo -brúsne, rezné, lamelové kotúče -vulkan fibry -autolaky a priemyselné laky SPIES HECKER, MOBIHEL -kompresory a príslušenstvo SCHNEIDER -leštiace a brúsne pasty -tmely, lepidlá -plniče a priehľadné laky -maskovanie -ochranné pomôcky.

Požičovňa svadobných a spoločenských šiat.

Predaj, e-shop - dámske a pánske oblečenie - tričká, nohavice, sukne.

Výroba a predaj: - zdravotná obuv sandálového typu - sandále - papuče - domáca obuv - ortopedická obuv so zdravotnou stielkou

Výroba, predaj: -česané a vlnárske priadze pre priemyselné pletenie -priadza na výrobu látok na autopoťahy -funkčná priadza na výrobu športového ošatenie -technickej priadze na výrobu ochranných odevov a doplnkov pre civilné, vojenský a bezpečnostný sektor.

Výroba a predaj dámskej spodnej bielizne, plavky.