Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Predaj - módne doplnky - dámske, pánske oblečenie - bielizeň - detské oblečenie - pančuchový tovar.

Čistiareň peria Čistiareň a práčovňa Výroba - prešívané prikrývky a vankúše Opravy - dáždniky, odevy.

Predaj - módne doplnky - dámske, pánske oblečenie - bielizeň - detské oblečenie - pančuchový tovar.

Predaj - módne doplnky - dámske, pánske oblečenie - bielizeň - detské oblečenie - pančuchový tovar.

Predaj, e-shop: -prikrývky -vankúše -obliečky -prestieradlá -matrace -rošty -prehozy -postele -skrine -komody -nočné stolíky ad.

-Šitie dámskeho a pánskeho oblečenia

Výroba, šitie a predaj športových potrieb: -tanečná obuv - tanečné piškóty, cvičky a špičky -sandále, horolezecké a trekové topánky -kožené batohy, obličky.

Predaj - keramika - prútený tovar - drevené hry a skladačky - obrusy - klobúky.

Čistiareň peria Vyrábame prešívané deky, vankúše, periny, dvojdeky, detské súpravy-vo veľkostiach podľa vášho priania, z vašej alebo u nás zakúpenej sypkoviny, ktorú ponúkame od českého výrobcu SEBA TANVALD v rôznych farbách a vzoroch-možno aj pre alergikov.

Internetový obchod, predaj: - štýlové oblečenie pre dojčatá a batoľatá - pre chlapcov a dievčatká - dupačky - nohavice - kraťasy - lacláče - overaly - sety - tričká - topy - šaty.

Výroba, predaj, e-shop: - dizajnové ponožky.

Maloobchod: - tanečná obuv zn. Supadance - dámska tanečná obuv - pánska tanečná obuv - detská tanečná obuv.

Dodávka, montáž: - tieniaca technika - okenné dekorácie - rolety - žalúzie - závesy, záclony - baldachýny.

Návrhy a výroba: -bytový textil -textil do kuchyne - stolničenie, zástery, chňapky -vankúše pre deti -vreckáre-mantinely za posteľ -textilné tašky, kabelky

Výroba a predaj: - ľanových, pololnených a bavlnených tkanín určených na konfekčné spracovanie v odevnom priemysle. Predaj: - repliky starožitného nábytku - vonkajšie vírivky, hydromasážne vane, sauny, kúpeľové soli. Privátna vírivka a infrasauna pre verejnosť Šumperk

Výroba: - štartové čísla - výroba pracích symbolov a etikiet - symboly údržby pre výrobcov - dresy, minidresy, vlajky, vlajočky - tričká s potlačou - Fan šály, minitričká a mini dresy.

Predaj: - matrac - rošty - postele - nábytok - posteľná bielizeň - prikrývky - uteráky, osušky.

Výroba, predaj: - bytové a interiérové doplnky - bytový textil -autorská tvorba - návody

-Výroba textílií, textilných výrobkov, odevov a odevných doplnkov -Výroba a opravy obuvi, brašnárskeho a sedlárskeho tovaru -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnosť a maloobchod s použitým tovarom -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a ...

Internetový obchod - detský značkový second hand Internetový obchod - detský značkový second hand

Veľkoobchod: - fixačné vložky - vlizelíny, tkané vložky, rašlové vložky, žinenky - netkané textílie - Hi-Tech textílie - membrány, Cordura, zdravotné textile - materiály na chrániče matracov s PU nánosom. - podšívky 100% viskóza, acetát, polyester - podšívky elastické, pletené, sieťované - vreckoviny polyester/bavlna, 100% bavlna