Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

BAZÁR OBLEČENIA. Secondhand, predaj: - oblečenie vo výnimočnej kvalite za veľmi príjemnú cenu - dámske, pánske, detské - obuvi. Odevy sú vhodné na voľný čas, do spoločnosti, pracovné, ale aj športové oblečenie na bicykel, na motorku aj pre outdoor.

predávame suroviny na výrobu mydiel, sviečok, kúpeľových solí. Nájdete u nás napríklad mydlovú hmotu, farby, vône, kokosový olej, bambucké maslo a drogériu do domácností, umývacie prostriedky, pracie prášky. Pod značkou Markmodern.cz predávame veľmi elegantné dizajnové dámske kabelky a peňaženky.

Internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - oblečenie dojčenské, dievčenské, chlapčenské - potreby pre dojčatá - hračky pre dojčatá - jračky plyšové a textilné - obuv celoročná - treková - obuvi na voľný čas a šport - letné a zimné topánky - domáca obuv, papuče - čižmy, gumáky - prípravky na ošetrenie obuvi - stielky.

Bosá Viky - predaj topánok naboso, barefoot zdravá prirodzená detská obuv, ale aj dospelá obuv. Zdravý životný štýl, prirodzená reflexná masáž nohy. Skončime s boľavým chrbtom a plochými nohami. Možnosť ohmatania, ohmatania a vyskúšania. Meranie nohy a konzultácie zadarmo. Topánky sú v súlade s prírodou.

Predaj: - bytový textil - obuv Predajňa obuvi: Krišťanova 61 tel: 725 130 038

Dodávka, predaj: - voľnočasové bavlnené nohavice FISSSHY.

GEOSack ® - riešenie pre zvýšenie funkcie a životnosti drenáže je použitie návlečnej textílie GEOSack ®. Táto sa ľahko navlečie na drenážne rúrky a vytvorí tak filtračnú vrstvu, vďaka ktorej nedôjde k zaneseniu celého drenážneho systému. Pri použití textílie GEOSack ® je potrebné tiež menej filtračného štrkopiesku! GEOSack® je pozdĺžne ...

Služby: - prevádzka predajní s použitým oblečením, second hand

Maloobchod, e-shop, skateshop: - pánske, dámske odevy - obuv.

Predajňa aj eshop, internetový predaj: -značkové oblečenie, streetové -tričká, čiapky, kraťasy -zimné bundy, jarné bundy -mikiny, nohavice, topánky -peňaženky. Športové a zábavné: -športová balančná pomôcka - balačné dosky. -Longboard -kolobežky -príslušenstvo kolieska, dosky, riadidlá, gripy, pegy, brzdy, vidlica griptape, helmy.

Poradenstvo v oblasti bezpečnosti práce, požiarnej ochrany, ekológie. Predaj pracovných odevov.

Zákazková výroba molitanových prvkov - molitanové stavebnice pre rozvoj detí - motorické zostavy na rozvíjanie pohybového aparátu - molitanové ohrádky - molitanové švédske debny - molitanové kocky - molitanové detské kútiky - rehabilitačné pomôcky - žinenky Oprava obuvi, brašnári

Práca, remeslo: - šitie - spodná bielizeň dámska, pánska. -výroba drevených impregnovaných stĺpov pre elektrické a tel. vedenie.

Eshop, predaj matracov, matrace, anatomické vankúše: -PUR matrac -HR matrac studená pena -latexové matrace -matrace lenivá pena (visco) -pružinové matrace -luxusný matrac -detské matrace -poťahy na matrace -anatomický vankúš.

Veľkoobchod, maloobchod, eshop, e-shop, predaj: - saunový a hotelový program - uteráky, osušky, župany, zástery - kúpeľňové predložky - PVC, teflónové obrusy - prestieranie, utierky - rôzne druhy koberčekov, rohožiek - kúpeľňové linoleá - protišmykové podložky do spŕch i vaní - kúpeľňové doplnky - kuchynské doplnky - bytový a ...

Špecializovaný eshop na cestovné kufre, cestovné tašky, pilotné kufre.

- dekoračné látky - poťahové látky - textilná metráž - koženky

E-shop: - kvalitné pletené čiapky a ďalšie zimné doplnky populárnej kanadskej značky KNITWITS

Predaj: -nástroje na obrábanie kovov, plastov a neželezných kovov -nástroje na vytvorenie kompletných technológií v strojárstve, tj sústruženie, frézovanie, vŕtanie, závitovanie. Výroba, predaj: -ochranné pracovné pomôcky.

Prevádzka internetových obchodov. Internetový obchod, e-shop: -vlnené deky, vankúše. -ortopedické matrace. -kozmetika. -módne doplnky. -hodinky. -potravinové doplnky. -kuchynské roboty zn. Ronic. -vákuové baličky potravín. -kuchynské spotrebiče. -spotrebná elektronika. -autodoplnky. -náradie.

Bazár, komisný predaj: -dámske a detské oblečenie -dojčenské potreby

Úplná ponuka nábytku a doplnkov pre štýlové interiéry: - kompletné vybavenie štýlových interiérov - vybavenie nábytkom na kľúč a na zákazku - výroba a predaj štýlového nábytku - predaj kvalitných kožených a čalúnených súprav a kresiel - predaj bytového textilu a interiérových doplnkov - vrátane poradenstva a služby architekta

E-shop: - originálne značkové oblečenie a doplnky z USA