Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Internetový obchod, e-shop: - dámske odevy - pánske odevy - detské odevy - spodná bielizeň - plavky - šperky.

Penzión a kemp Javořice - ubytovanie na statku 5 km od Telče, agroturistika, dovolenka na vidieku. Predaj: -med -ovocie -jahňatá na chov, jahňatá jatočné -kožušiny -deky z ovčej vlny -víno -ovocné mušty.

Výroba, dodávka: - vstavané skrine na mieru - kuchynské linky - žalúzie - podlahy. Bytový architekt (konzultácia). Atypická výroba nábytku. Nábytok na mieru. ISO 9001. Veľkoobchod: - korpusová dielcovina - kompletné opracovanie plošného materiálu - výroba malosérií.

Výrobňa a e-shop s trhacími nitmi a ďalším príslušenstvom Ponúkame Vám nity: - s tŕňom z hliníka, medi, nerezu a ocele - s polguľatou, zapustenou a plochou hlavou - natĺkacie hmoždinky - skrutky, skrutky, tyče, matice a podložky - pracovné rukavice a doplnkový sortiment.

-Veľkoobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Opravy obuvi, brašnárskeho a sedlárskeho tovaru (okrem prostriedkov ortopedickej povahy) -Maloobchod prevádzkovaný mimo riadnej prevádzky

Predaj: - oblečenie pre dojčatá. - oblečenie pre deti školského veku.

Výrobky z ovčej vlny. Predaj, výroba: - ponožky z ovčej vlny - vesty z ovčej vlny - spacie vaky z ovčej vlny - papuče a papuče s ovčou vlnou - svetre z ovčej vlny - posedové vaky z ovčej vlny pre poľovníkov a rybárov - prikrývky, vankúše a podložky z ovčej vlny. Zaisťujeme spracovanie vlny dodanej od zákazníkov do výrobku podľa ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -odevy: -pánske, dámske, detské -Outlet-NEXT, DONNA KARAN, ADAMS, ADIDAS, GAP* -drogéria: -pracie prášky -drogistický tovar -kancelárske doplnky. Výroba: -hotelové prezuvky.

Krajčírstvo. Zákazkové šitie: -dámske, pánske a detské odevy: -blúzky, košele, sukne, nohavice, bundy, kabáty, saká, obleky -pletené odevy (oprava na overlocku) -spoločenské obleky -kostýmy pre dospelých aj deti -materská móda. Šitie bytových doplnkov: -závesy, záclony, posteľná bielizeň. Opravy a úpravy odevov: ...

predaj klobúkov, čiapok a detského tovaru

Tvoríme obchodné šatníky (image), pre vedenie spoločností a ich reprezentantov. Cielene a profesionálne Vám doplníme Váš obchodný šatník tak, že Vám ušetríme Váš drahocenný čas aj peniaze. Zaisťujeme všetky doplnkové a servisné služby, vrátane školení. Všetky naše produkty, sú daňovo uznateľným nákladom.

Maloobchod, predaj: - kvalitná detská obuv - školské a študentské batohy - Topgal, Hama, Bagmaster, Tatonka - ponožky, pančuchy, dáždniky, pláštenky, čiapky… Topánky pre deti: - zimné, letné, celoročné aj domáce, tenisky, trekové topánky, halovky, topánky do vody - od veľkosti 18 až po juniorskú veľkosť 42. Obuv od svetových ...

Dovoz a predaj vlneného textilu z Bulharska: - vlnené deky vyrábané s vysokým podielom ručnej práce - koberce - kilimy a chalisty.

Outlet stock. Maloobchodný a veľkoobchodný výpredaj značkového tovaru z colných skladov a US obchodných domov. Textil, obuv, šport, drogéria, domáce potreby

Výroba a predaj ochranných pracovných prostriedkov, priemyselných surovín, obalových materiálov a lepidiel

Firma DESTON je výhradným zástupcom nemeckej firmy Happy Rain Würflingsdobler Simbach výrobca dáždnikov HAPPY RAIN LI. Činnosť: - základnou činnosťou firmy DESTON je dovoz a distribúcia všetkých značiek dáždnikov, ktoré firma HAPPY RAIN vyrába - sú to svetovo známe značky ako: - Esprit - United Colors of Benetton - Pierre Cardin ...

Ergonomický dojčiaci vankúš vyvinutý v USA odporúčaný laktačnými poradkyňami. Anatomický tvar pohodlne obopne a spevní trup mamičky. Podpierka chrbta napomáha predchádzať bolesti chrbta a šije. Pevný a rovný vankúš je ideálny na polohovanie bábätka.

Naša spoločnosť PALLAhd s.r.o. Horažďovice sa zaoberá výrobou odevnej konfekcie, šitím detských odevov. Šitie, výroba, veľkoobchod, predaj: - odevy detské, mikiny, tričká, župany - dámske, pánske, športové - zákazková výroba, šijacia dielňa, krajčírstvo, krajčírka.