Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Výroba textílií, textilných výrobkov, odevov a odevných doplnkov Výroba školských a kancelárskych potrieb, okrem výrobkov z papiera, výroba bižutérie, kefárskeho a konfekčného tovaru, dáždnikov, upomienkových predmetov

LIBREatelier sa zaoberá tvorbou a zákazkovou výrobou módnych doplnkov z kože. Sandále, opasky, remienky k hodinkám, peňaženky, opaskové pracky, káble, puzdrá na mobil, messengery apod.

E-shop: - dojčenské a detské oblečenie - doplnky pre bábätká

Maloobchod, predaj: - detské odevy, oblečenie - dámske, pánske odevy.

Zaistíme prenájom a pravidelné čistenie vchodových rohoží a čistiacich zón pre obchody, kancelárie či obytné budovy. Rovnako tak pracovných odevov pre rôzne odvetvia a servis priemyselných utierok.

Spracovanie pravých kožušín. Výroba konfekcie i galantérie. Dostupné výrobky - brmbolce, čiapky dámske aj pánske, čelenky, šály, goliere, rukavice - palčiaky, stielky do topánok, vesty, predložky - skopovice i divočina. Zákazková výroba. Kožušníctvo.

Spoločnosť KASTA PLUS spol. s r.o. sa zaoberá výrobou a predajom pracovných odevov. Šijeme na mieru pracovné bundy, montérky, nohavice, oblečenie do dažďa a ďalšie. Výroba, predaj, e-shop - pracovné odevy na mieru - pracovné rukavice - pracovná obuv, doplnky.

Spoločnosť Gruna s.r.o. Uherský Brod je výhradný veľkoobchodný distribútor obuvi v SR. Kategória obuvi: - špeciálna zásahová, hasičká a záchranárska obuv Volkl Professional - vychádzková, spoločenská, módna-fashion, športová, účelová, outdoorová, treková obuv, farmárky - kolekcia jar-leto, jeseň-zima, celoročná - pánska a dámska ...

E-shop - športové oblečenie - outdoorová móda - obuv - hračky.

Značkové oblečenie za najnižšie ceny. Bohatá ponuka značkového oblečenia Lonsdale, Umbro, Everlast, Tapout. Všetok náš tovar je na sklade a takmer ihneď k dispozícii.

Výroba: - pletené odevy - svetre - vesty - tričká - ponožky - podkolienky - šály - čiapky - čiapka - a iné pletenie výrobky.

Internetový obchod, e-shop: - pánske odevy.

Maloobchod, predaj: - bytový textil - záclony, závesy.

E-shop - dojčenské a decké oblečenie - overaly, dupačky - dojčenské súpravy.

Vyroba, predaj, e-shop - kožené výrobky - opasky - uzdečky, poprsáky, ohlávky, opraty, koncovky k oťažiam - obojky, vodítka.

Výroba, predaj, e-shop: - obliečky - prestieradlá - metráž - uteráky, osušky - matrac

Maloobchod, predaj: - dámske, pánske spoločenské odevy - pánske obleky - kabelky - obuv.

Činnosť - predaj detského oblečenia - správa pohľadávok a krízový manažment firiem - svet zdravia, technika kvantového liečenia - sprostredkovanie obchodu v zahraničí.

Svadobný salón: - požičiavanie svadobných, spoločenských a detských šiat, svadobných doplnkov a pánskych oblekov - svadby na kľúč, svadobné oznámenia a svadobné kytice.

Maloobchod, predaj: - galantéria - nite, čipky, stuhy.

Služby: - krajčírstvo Požičovňa: - spoločenské odevy pánske, chlapčenské - obleky pánske, chlapčenské

E-shop: - detské oblečenie - hračky - zavinovačky - fusaky - autodeky

Služby: - krajčírstvo - šitie odevov - opravy a úpravy odevov - výroba, predaj prešívanej deky, vankúše Predaj: - látky - galanteri - šperky Prevádzkareň Plzeň: Bezručova 186/32 tel.: 724 110 696, 603 746 820