Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

E-shop: - školské potreby - batohy - detské oblečenie - hračky - detský nábytok - detská svietidlá .... a ďalšie.

Second hand. komisionálny predaj - dámsky a pánsky textil.

Predaj, prenájom, eshop, eshop: - pracovné pomôcky - pracovná obuv - pomôcky pre ochranu sluchu - respirátory -pracovný rukavice - sortiment z oblasti bezpečnosti práce - pracovné odevy. Sídlo firmy: Scheinerova 1560/41 62800 Brno - Líšeň

Predaj nábytku, tapiet, záclon aj závesov, garníž, zrkadiel, osvetlenia a bytových doplnkov. Návrhy a realizácie interiérov. Servis pre architektov ..

Internetový obchod, e-shop: - posteľné obliečky - prestieradlá - matracové chrániče - deky, prikrývky - kúpeľňové závesy - utierky, vreckovky.

Výroba, veľkoobchod: -kožená galantéria: -kožené opasky, remene. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -opaskové pracky, praciek. Vyrábame opasky ako darčekové a reklamné predmety!

Internetový obchod, e-shop: - metrový textil - metráž.

Eshop, internetový predaj: - pracovné a prezúvková obuv: - zdravotná, ortopedická obuv - nazúvaky, sandále - detská obuv - dievčenské a chlapčenské topánky, papučky, balerínky, sandálky - voľnočasová obuv - trekové topánky - poltopánky, sandále.

NEWBERRY.cz E-shop - kabelky - Ce tašky - pánske brašne - aktovky, tašky na notebook - listové kabelky - batohy - peňaženky.

Maloobchod, predaj: - obuv - kožená galantéria - pančuchový tovar - čiapky, klobúky, šatky. Opravna obuvi: - oprava obuvi - úprava šírky topánok.

Výroba, e-shop - matrace plnené BIO pohánkovými a špaldovým šupkami - relaxačné vankúšiky.

Výroba pánskej módy: - pánske košele a kravaty. - firemné zákazky.

Internetový obchod, e-shop: - detské oblečenie - dámske, pánske odevy.

Výroba, internetový predaj, eshop: -textilního tovaru: -Detská textil - vankúše a prikrývky do postieľok a kočíkov, kojeneckých zavinovačiek a baby vakov -bytový textil - hotelový textil - plachty, obliečky, prikrývky, vankúše pre materské škôlky - teplákové súpravy, športové dresy.

Internetový obchod, e-shop: - dámska obuv.

Predaj pracovných ochranných odevov a obuvi.

Firma SAFETY PRO s.r.o. so sídlom v Olomouci je firmou z Českej republiky, ktorá je členským štátom Európskej únie. Firma poskytuje kompletný servis v oblasti požiarnej ochrany (PO) a bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci (BOZP) vrátane odborného školenia. Našou špecializáciou je okrem iného aj inžinierska činnosť, s ktorou súvisí zabezpečenie ...

Výroba, predaj, e-shop: -výšivky, strojové vyšívanie -aplikácie kamienky -vyšívací programy -textil z pleteniny pod značkou Millenium (polokošele, mikiny, tričká, tepláky, šortky a pod.).

Predaj, e-shop: - látky - metráž - galantéria