Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Práca podlahárske: -pokládání podlahových krytín: -koberce, PVC, korok, plávajúce podlahy. Dodávka, montáže: -stropní kazety, -obložení, obklady stien. Maloobchod, predaj: -zdravotní matrace -bytový textil: -peřiny, prikrývky pre alergikov, prikrývky z ovčieho rúna, lanolínu.

predaj - pletené a háčkované výrobky

Predaj, e-shop: - látkové plienky - šatky, nosidlá - oblečenie pre deti - oblečenie pre nosiacich rodičov - prírodná kozmetika .... atď.

Detský second hand a outlet online. Zameranie sa na oblečenie pre bábätká, oblečenie pre dojčatá a deti do 4 rokov. Väčšina tovaru je nová s ceduľkou. Možnosť osobného odberu v Prahe. Lacné detské oblečenie so zľavou až 80%. Poštovné zadarmo pri objednávke nad 1500.

Výroba: -manikúry - kufríky - diplomatické - kufríky kozmetické, kadernícke - brašne - etue - šperkovnica - pivný tašky a iné - spisové dosky, vizitkáre, Autodesku - nožnice, pilníky, klieštiky, pinzety - zákazková výroba - technológia opracovávanie, šitie, vysokofrekvenčného zvárania a lepenie materiálov z kože, umelej ...

Predaj, e-shop: - kožené moto odevy - kožené vesty - tričká, mikiny - moto príslušenstvo

Spoločnosť Autoplachty Jonák sa zaoberá výrobou vozňových plachiet na všetky druhy prívesov, návesov a nadstavieb nákladných automobilov. Ďalej ponúkame výrobu rôznych výrobkov z plachtoviny, medzi ktoré patria opláštenie hál, veľtržných stanov, zastrešenie bazénov či krycie plachty, všetko s možnosťou reklamnej potlače. Sídlime v meste ...

Kuchynské štúdio a nábytok Pohoda sa sústredí na návrh, výrobu, dodávku a montáž širokého sortimentu nábytku pre Váš byt či dom. Ponúkame kuchyne, obývacie izby, spálne, kúpeľňový nábytok i predsieňovej steny. Nájdete nás v Kutnej Hore na Jungmannova námestí. Kuchynské štúdio, návrh, výroba, dodávka, predaj, montáž: - kuchynské linky, ...

TenCate Geosynthetics je súčasťou nadnárodnej spoločnosti Roayl Ten Cate.

Predaj, e-shop - tehotenská móda - detské oblečenie.

Maloobchod, e-shop: - zdravotnícke potreby, pomôcky - tonometre, teplomery, inhalátory - inkontinenčné pomôcky - zdravotná obuv.

Svadobné salón Desiré ponúka predaj a požičovňu svadobných šiat. Svadobné salón Desiré pre Vás rád zaistí nielen svadobné šaty ale aj kompetní servis celého svadobného dňa - svadba na kľúč, koordinácia svadieb, svadobné šaty podľa vašich predstáv, svadobné doplnky, šitie šiat svadobných, spoločenských, družičkovských, detských, svadobné i ...

Internetový obchod Svetgentlemana.cz sa orientuje na pánske doplnky. V našom sortimente nájdete kvalitné kožené peňaženky, opasky známych výrobcov, elegantné tašky a mnoho ďalšieho.

Výroba, e-shop: - dámska, pánska zdravotná obuv - sandále, šľapky, žabky, uzavretá obuv.

svadobný salón - svadobné služby - predaj a požičovňa spoločenských šiat, svadobných šiat - predaj a požičovňa pánskych oblekov, detských šiat.

Internetový obchod, e-shop: - dámska, pánska obuv - kabelky, peňaženky, dáždniky.

Výroba, predaj - maľované hodváb - ručne maľované kravaty, šály, šatky, tričká.

Maloobchod, predaj: - odevy pre plnoštíhle ženy - blúzky, nohavice, sukne, kabáty, plavky - nadmerné veľkosti.

Predaj, e-shop: - kabelky - topánky - doplnky

požičiavame: - svadobné šaty - spoločenské šaty - pánske obleky - šaty pre družičky - chlapčenské obleky. Ponúkame tiež: - širokú škálu svadobných doplnkov a dekorácií.