Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Výroba, predaj, maloobchod, veľkoobchod: -korkové obuvi Leon Shoes -zdravotní a ortopedickej obuvi -Dámske, pánske a detská obuv. Výroba na objednávku -Individuálne výroba našej obuvi pre špecifické zákazníkov (i jednotlivci).

Výroba, e-shop: - dámske, pánske kožené rukavice.

predaj - ochranné pracovné pomôcky - pracovné odevy, obuv.

služby: - odevné výtvarníčka Výroba, e-shop: - dámske oblečenie

Spoločnosť AGENS - Ing. Josef Dědič sa zaoberá predajom dezinfekčných, čistiacich a umývacích prostriedkov pre domácnosť, zdravotníctvo, sociálne služby, manikúru, pedikúru, kaderníctvo, sauny, solária.

Sedlárstvo, brašnářství, výroba, renovácie, e-shop: - sedla historických motocyklov - brašne, motobrašny

OK Tričká sú originálne tričká so zaujímavým dizajnom, ktoré zaujmú na prvý pohľad. Predaj kvalitné, vtipná, kreatívne tričká. E-shop. Pánske, dámske tričká. Tričká pre páry. Ponúkame sprostredkovanie nebankové pôžičky od 500 Sk až do 5 000 000 Sk.

E-shop: - dojčenské a detské bio oblečenie - ručne šité kožené topánočky v 100% biokvalite.

Internetový obchod, e-shop: - dámska móda - šaty, blúzky, saká, nočné košele.

predaj: - detské oblečenie - deky, relaxačné vankúšikmi

Veľkoobchod, maloobchod: - dámske, pánske, detské plavky - dámska spodná bielizeň - pyžama. Zástupca firmy Eurofala pre Českú republiku.

predaj: - pracovné odevy - ochranné pracovné pomôcky - obuv

zaistenie: -čistenie perie. šitie: -prošívané deky -dvoudeky -polštáře -spací vrecia. Možnosť zaistenia odvozu.

Výroba, pletenie: - pletené detské odevy.

Maloobchod, predaj: - dámske odevy, móda, doplnky - kabelky.

Predaj, e-shop - značkové spodné prádlo - pančuchový tovar - župany.

Dodávky hotelového a reštauračného textilu. Obrusy, servítky prostírky, multony, rautové sukne a cateringový textil, obliečky, hotelové posteľná bielizeň, prestieradlá, uteráky, periny prikrývky, chrániče matracov a vankúšov.

Výroba: - výrobky z kože: - opasky, kabelky, bouzdra na okuliare - kožené topánočky.

Výroba, predaj: -pracovný odevy montérky, kombinézy, kombinéza -kalhoty -blůzy, košele -zástěry -oděvy pre lekárov a sestry s antistatickou úpravou, reflexné -pláště v rôznych farbách, plášť -pokrývky hlavy -bundy, blúzky, vesty -košile a šatové zástery -ložní súpravy, súprava, uteráky. predajne: -prodejní stánok - Komenského nám. ...

Maloochod, predaj: - dámska móda - dámske oblečenie, spodné prádlo, kozmetika, kabelky, bižutéria.

Maloobchod, predaj: - dámska športovo elegantný móda: - blúzky, tuniky, košele, svetre, šaty, nohavice, sukne - doplnkový predaj - kabelky, šály i bižutérie.