Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Výroba, spracovanie: - molitan, molitan na mieru - LDPE, HDPE fólie - igelitové vrecia.

papiernictvo - predaj školských a kancelárskych potrieb. galantéria - predaj obliečky, uteráky, utierky, termobielizeň, ponožky, detské a dojčenské tovar. colné služby - predloženie colných dokladov.

predaj: - ochranné pracovné pomôcky - pracovné odevy

Výrobca obuvníckych komponentov. Vlastná výroba foriem. Vlastné CNC-centrum a zlieváreň. Sme schopní produkovať až tisíce párov denne.

Výroba, predaj - bytový textil - rímske rolety - tieniaca technika - záclony, závesy, obrusy, obliečky pre hotely, reštaurácie, drevenice v chalupárskom štýle.

Spoločnosť HARMÓNIA DESIGN sa zameriava na predaj plávajúcich, drevených a vinylových podláh, PVC, kobercov, dverí a matracov, ktoré si môžete pozrieť v našej vzorkovej predajni, kde vám vždy radi poradíme s výberom vhodného materiálu a navrhneme pre vás optimálne riešenie. Súčasťou našich služieb sú tiež podlahárske práce vrátane zamerania a ...

Výroba - detský textil - transportné nepremokavé obaly - zákazková výroba

Maloobchod, predaj: - pánska konfekcia od 120cm do 180 cm v páse. - nadmerné veľkosti. Dámske nevedieme.

Tkáčovňa výroba a predaj uterákov, utierok a osušiek

Predaj a výroba: - dámske, pánske, detské ponožky - dizajnové, spoločenské, zdravotné

Spoločnosť Rudolf Maštálko - MARY® sa zaoberá výrobou krycích zorníkov (ochranných fólií) do zváračských kukiel, okuliarov a štítov. Ďalším produktom našej spoločnosti sú multifunkčné podložky vhodné nielen pre puzzle. Máme rad spokojných zákazníkov ako v Českej republike, tak aj v zahraničí. Výroba, veľkoobchod, maloobchod, e-shop: - krycie ...

Dovozca nosidiel Fidella. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - nosidlá na deti na pracky, na zaviazanie - šatky pre novorodencov aj staršie deti - Barefoot obuv - celoročná obuv, prezúvky, cvičky - EKO kozmetika - hračky. Možnosť zapožičania nosidlá či šatky.

E-shop: - bytový textil - posteľná bielizeň - detská obuv - hry, hračky - vreckárov do škôlky

Internetový obchod, e-shop: - detské odevy - detské pančucháče - dámske, pánske odevy - ponožky - bytový textil - drogérie.

Výroba, výrobca: - združená sklená priadza. Autobusová doprava: - autobus Mercedes Benz Tourismo RHD - mikrobus Ford Transit (9 miest). Požičovňa (v letnej sezóne): - rafty, kanoe, plávacie vesty.

Maloobchod, predaj, požičovňa: - svadobné, spoločenské šaty - pánske obleky.

Cami - realizácia osobného, profesionálneho a reklamného ošatenie, reklamné predmety. TERMOVEL - značkové funkčné termoprádlo. Výroba pre štátne inštitúcie. Výroba pre súkromné spoločnosti pod ich značkou.

Výroba: -I.divize - polyetylénové POE kašírované fólie - podstrešnej fólie - poistné, parozábrannej, - antikondenzační, hliníkové - antikorózne fólie ANTICOR-SVITAPCOR -II.divize -priemyselné tkaniny - stanovky a plachtoviny, ľahká - obuvnícke Segľa - zmesové tkaniny - filtračné tkaniny - režné ...

Veľkoobchod, maloobchod: - dámska, pánska móda.

E-shop: - pánske košele - kravaty, motýle - svetre, vesty

Výroba, šitie na mieru, made to measure: - pánske obleky, odevy značky Don Salieri.

Výroba, dodávka, showroom: - pánske oblečenie, odevy. Predajňa Ostrava: - Jantárová 3344/4, Forum Nová Karolina - tel .: 595 136 929

Internetový obchod, e-shop, maloobchod: - dámska, pánska, detská voľnočasová móda.

Výroba prešívaných prikrývok. Podniková predajňa: - Opava, Olomoucká (predajňa Hypermarket) - tel.:774665845.