Pri výrobe bytových doplnkov ako je riad, sa najčastejšie používa sklo, keramika a porcelán. Kúpte si z týchto odolných materiálov čajové a kávové servisy, cukorničky, misy, podnosy, hrnčeky, upomienkové predmety, vázy, tanierové súpravy, sošky a svietniky

Veľkoobchod, predaj: -sklo, porcelán, nerez -vybavenie gastronomických prevádzok.

Predaj, maloobchod, veľkoobchod: -železiarstvo -železiarske potreby -sklo -porcelán -domáce potreby -kuchynské potreby.

Predaj, maloobchod, veľkoobchod: -železiarstvo -sklo -porcelán -domáce potreby -kuchynské potreby.

Výtvarné návrhy, realizácia, opravy: -vitrážové výplne okien a dverí -vitráž v interiéri -vstupné portály -vitrážové podhľady -vitrážové svietidlá, lampy -zrkadlá -zrkadlové a predelové steny -závesné vitrážky -tiffany šperky.

Výroba a predaj sklenených zásten, obkladov a sklenených dosiek.

Maloobchod, predaj: -kvety -keramika. Predajne: -Brno, Ľudická 9 tel.: 541240203 -Hypermarket Globus Brno-Ivanovice tel.: 541225635

Sahm Gastro ponúka vybavenie pre hotely, reštaurácie, jedálne a závodné stravovanie aj drobný predaj za hotové. Veľkoobchodný a maloobchodný predaj, Cash and Carry: - porcelán (hrnčeky, hrnčeky, atď. ) - príbory - nerezové doplnky - hotelový textil (obrusy, utierky, uteráky, prestieradlá atď.) - papierový a hygienický sortiment (obrúsky, ...

E-shop! Sklo a porcelán od českých majstrov. České krištáľové sklo, to je český krištáľ. Ponúkame brúsené sklo alebo sklo hladké.

Bazár - kávovary - výdajníky vody - nápojové automaty Veľkoobchod - balená voda - sirupy - medoviny - limonády Veľkoobchod - káva MÄDER Predaj - kávovary - nápojové automaty - výdajníky vodyservis - kávovary Veľkoobchod - porcelánový servis na kávu Predaj - úpravne vody a filtre Montáž - úpravne vody a filtre.

Predaj - autorská keramika - ručne maľovaný textil Kurzy - keramické, výtvarné.

Predaj - keramika Strihanie a trimovanie psov Predaj - krmivá pre psy a mačky CALIBRA, WHISKAS, ... - potreby pre psy a mačky (obojky, vodítka, hračky, ...) - maškrty (sušené a byvolie).

Veľkoobchod a e-shop, porcelánový riad, sklenený riad, kuchynské potreby, riad, príbory.

Výroba - vitráže - oceňované vínnej čaše a poltri Výroba - oceňované vínnej čaše a poltri brúsenie - sklo Brúsenie - koštiere.

Predaj a e-shop. -prírodná kozmetika - keramika - porciované a sypané čaje - liečivé rastliny - porciované a sypané čaje - bylinné sirupy a kvapky - keramika - prírodná kozmetika - liečivé rastliny - bylinné sirupy a kvapky.

Predaj a e-shop, keramika, porcelán, sklo, dekorácie, kovové doplnky, bytový textil, sklo, dekorácie, kovové doplnky.