Spoločnosť OTAFUKU CZECH dodáva obuv pre deformované nohy - je to magnetická obuv, veľmi pohodlná, mäkká a ľahká. Vhodná je pre všetky generácie žien i mužov. Dodávame aj magnetické vložky do topánok - dámske aj pánske masážne stielky. Obuv Otafuku je vybavená masážnymi magnety. Využite účinky magnetoterapia, vplyvom ktorej dochádza k ...

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -Reklamní činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Velkoobchod a maloobchod -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačne hospodárskej povahy -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Realitní činnosť, správa a údržba ...

KR inštitút Zlín svojim klientom poskytuje tú najkvalitnejšiu starostlivosť o ich pleť, ruky, nohy aj celé telo. V inštitútu vykonávame facelifting, chemický peeling, odstránenie jaziev, strií, hyperpigmentácia, permanentný make-up, predlžovanie rias aj kompletné kozmetické ošetrenie pleti. V kozmetickom - regeneračným inštitútu poskytujeme ...

Predaj, internetový obchod, eshop, eshop: - sklolaminátové kvetináče a hrantíky moderného dizajnu pre vnútorné i vonkajšie použitie: - s vrúbkovým povrchom - s valounovými kameňmi - v matnom prevedení - vo vysokom lesku hladké i štruktúrované.

Dámska a pánska móda v Zlíne Veľkoobchod textilu: -bundy -svetry, -košile -polokošile -halenky -tričko -šaty a ďalšie.

Maloobchodná predajňa s potrebami pre tvorenie. predaj: - modelovacej hmoty - Fimo, Cernit - potreby pre pedig, plstenie - obrúsky a lepidlá pre decoupage - drevené, plastové polotovary pre dekoráciu - bižutérny komponenty a korálky - kovové retiazky, drôtiky - textilné polotovary, organzy, stuhy ... - krištáľová živica a ...

Mäsiarstvo údenárstva Kosař Predaj, maloobchod, spracovanie: -Máš (mäsa): -bravčové, hovädzie -masné výrobky: -šunky, salámy, klobásy, párky. Sme rodinné mäsiarstvo, v ktorom vyrábame údeniny už cez 27 rokov. Začínali sme v malej miestnosti za garáží. Dnes už ale voňavé špekáčiky, salámy i jaterničky vyrábame za pomocou moderných ...

činnosť: - vinárstvo - výroba betónových vibrolisovaných výrobkov - predaj stavebných materiálov - spracovanie kameňa

Mäsiarstvo údenárstva Kosař Predaj, maloobchod, spracovanie: -Máš (mäsa): -bravčové, hovädzie -masné výrobky: -šunky, salámy, klobásy, párky.

Mäsiarstvo údenárstva Kosař Predaj, maloobchod, spracovanie: -Máš (mäsa): -bravčové, hovädzie -masné výrobky: -šunky, salámy, klobásy, párky.

Autoopravovňa, autoservis, pneuservis. Opravy a výmeny, mechanické práce: -prevodovka, motory -svíčky, remene, oleje a filtre, tlmiče pruženia, spojky, výfukové a brzdové systémy -VÝMENY autoskiel -príprava a prevedenie STK, emisie, geometrie. Čistenie a plnenie klimatizáciou. Pneuservis a predaj pneumatík. Montáž autorádií a ...

Výroba, veľkoobchod: -kožená galantéria: -kožené opasky, remene. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -opaskové pracky, praciek. Vyrábame opasky ako darčekové a reklamné predmety!

Eshop, internetový predaj: - pracovné a prezúvková obuv: - zdravotná, ortopedická obuv - nazúvaky, sandále - detská obuv - dievčenské a chlapčenské topánky, papučky, balerínky, sandálky - voľnočasová obuv - trekové topánky - poltopánky, sandále.

Predaj zlatých a strieborných pamätných mincí, investičného zlata a striebra. Pamätné medaily, repliky historických mincí, plakety poštových známok, zlaté tehly.

Dodávka, predaj: - spojovací materiál - kotevné technika.

Internetový obchod, e-shop: - dámska obuv.

Sme firma z Českej republiky, ktorá je členským štátom Európskej únie. Firma Klimacar, s. r. o. sa špecializuje na montáž, inštaláciu, plnenie a servis autoklimatizácií do osobných a nákladných automobilov a autobusov či iných špeciálnych strojov. Opravujeme a montujeme aj transportné chladenie, servoriadenie, servočerpadlá, nezávislé kúrenie ...

Výroba: -gumové výrobky -produkty z lisovanej gumy: -kolesá, nárazníky, gumové rohože. Služby: -pogumovanie valcov -pogumovanie kovov.

Supermarket Kaufland. Maloobchod, predaj: -potraviny: -mäso, údeniny, ovocie, zelenina -alkoholické, nealkoholické nápoje -priemyselný tovar, domáce potreby -sklo, porcelán -papiernictvo -spotrebná elektronika.

Špecializovaná predajňa na produkty z včelieho medu. Predaj. - medu - hotelový, reklamný med - kozmetika z včelích produktov.

Produkty firmy Schlüter Systems. Predaj: -vodovodné podlahové kúrenie, elektrické kúrenie -kúpeľňové žľaby, vpusty -spojovací materiál -stavebná chémia -hydroizolácia -materiál vodo-topo-plyn -solárne systémy - alkóny, terasy.

Veľkoobchod, obchodná sieť*: -potraviny, zmiešaný tovar -denné dodávky čerstvého tovaru. ENAPO je dobrovoľná a väčšinová podpora nákupu tovaru od zmluvných priamych dodávateľov a členského plnosortimentného veľkoobchodu. Sídlo: -767 01 Kroměříž, J. Silného 2683.