Maloobchod, predaj: - amulety, šperky - literatúra zdravotná, duchovná - hudba CD.

maloobchod a veľkoobchod, predaj: -záhradkárske potreby - osiva - hnojivá, postreky - kvetináče, obaly - záhradnícke potreby.

Dovozom, distribúcia, e-shop: - BIO mladý zelený jačmeň.

Výroba, predaj, e-shop: - polyetylénové obalové fólie - parotesná fólia - bublinková fólia - stretch fólia - lepiace pásky - vrecia, vrecká - prekrývacie plachty.

Vinotéka Kroměříž. Predaj: -sudové, fľaškové vína - biele, červené. Aké vína ponúkame: - Rulandské biele, Rulandské šedé, Neuburské, Rizling vlašský a rýnsky, Sauvignon, Sylvánske zelené, Müller-Thurgau, Veltlínske zelené, Iršai Oliver - Frankovka, Dornfelder, Alibernet, Svätovarinecké, Zweigeltrebe, Cabernet Moravia.

Pneuservis, oprava: -protektorovanie pneumatík -predaj pneumatík

Nadštandardne vybavenie veterinárnej klinika v Zlíne ponúka tú najlepšiu starostlivosť Vašim domácim miláčikom. Citlivý prístup k pacientom a dobrá komunikácia s klientom je našou prioritou. Môžete sa pýtať na čokoľvek aj na kontaktnom formulári na našom webe. Tešíme sa na Vašu návštevu. Veterinárna ordinácia, veterinárna klinika, veterinár, ...

Predaj: - dámske tričká, blúzky, sukne a dámske nohavice - bundy, kabáty, šaty - dámske kabelky a doplnky.

Maloobchod, veľkoobchod predaj-servis - lesná a záhradná technika - reťazové a rozbrusovacie píly - kosačky, vyžínače, krovinorezy - záhradné traktory, ridery - snehové frézy centrály čerpadla - ručné náradie profi obuv odevy

Predaj, eshop: - antiperspirantov, dezodorantov, podpažných vložiek, prírodných dezodorantov a antibakteriálnych produktov.

-Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Veľkoobchod a maloobchod

Internetový obchod, e-shop: -granule pre psov -granule pre mačky

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení.

Sprostredkovanie obchodov v komodite nápojové sklo a gastro vybavenie veľkokuchýň.

Autobazár, predaj: -výkup úžitkových, osobných, náklasných, obytných vozov a prívesov, mobilných domov -pneumatík -leasing, úver, poistenie -požičovňa vozíkov a dodávok.

Chovateľské potreby. Špecializovaná predajňa vybavenia pre chov domácich zvierat - sliepky, králiky, holuby a ostatné drobné zvieratá.

Oprava, servis: - pekárske stroje - deličky cesta. Predaj náhradné diely. Predaj: - spojovací materiál - klinové remene - gufera - ložiská.

Zaoberáme sa predajom drevených doplnkov pre domácnosti, kovania, doplnkov pre stolárov a veľkoplošného materiálu. Ponúkame predaj cez eshop s drevenými kuchynskými potrebami, detskými hračkami, nábytkom a dámskou bižutériou. Ďalej ponúkame formátovanie a olepovanie veľkoplošného materiálu a zákazkovou výrobou nábytku podľa priania zákazníka.

Internetový predaj, e-shop: - chovateľské potreby pre psy a mačky.

Predaj: - plachty - vagónové plachty - autoplachty - tieniace siete na ploty - reflexné vesty.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Veľkoobchod a maloobchod Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Výroba: - pivo. Pivné kúpele - Morské kúpele: - masáže - kúpele - relaxačné a wellness aktivity. Kvasnicové pivo. Detské zábavné centrum. Albert Málek restaurant. Málkova čokoládovňa.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -spojovacieho materiálu, svorky -elektroinštalačného materiálu.