E-shop: - bonsaje, pre-bonsaje - substráty - tvarovacie drôty - misky, hnojivá - čaje, čajové keramika

predaj: - beletrie, poézie - detská literatúra - história, filozofia - religionistika, psychológia, pedagogika - výchova - kresťanská literatúra - kláštorné produkty. Táto predajňa je odberným miestom pre objednávky z internetového obchodu www.ikarmel.cz.

predaj: - beletrie, poézie - detská literatúra - história, filozofia - religionistika, psychológia, pedagogika - výchova - kresťanská literatúra - kláštorné produkty. Táto predajňa je odberným miestom pre objednávky z internetového obchodu www.ikarmel.cz.

Trafika, predaj: - tlačoviny a tabakové výrobky - noviny, časopisy

papiernictvo - predaj školských a kancelárskych potrieb. galantéria - predaj obliečky, uteráky, utierky, termobielizeň, ponožky, detské a dojčenské tovar. colné služby - predloženie colných dokladov.

služby: - prípravné kurzy na vysoké školy - testy študijných predpokladov.

Internetový obchod, e-shop, predaj: - bylinné doplnky stravy - Guarana, Ženšen, Kotvičník - čaje, káva - prírodná kozmetika.

Kamenná predajňa, e-shop: - železničné modely - modelová železnica.

Výrobca obuvníckych komponentov. Vlastná výroba foriem. Vlastné CNC-centrum a zlieváreň. Sme schopní produkovať až tisíce párov denne.

Spoločnosť HARMÓNIA DESIGN sa zameriava na predaj plávajúcich, drevených a vinylových podláh, PVC, kobercov, dverí a matracov, ktoré si môžete pozrieť v našej vzorkovej predajni, kde vám vždy radi poradíme s výberom vhodného materiálu a navrhneme pre vás optimálne riešenie. Súčasťou našich služieb sú tiež podlahárske práce vrátane zamerania a ...

Vlastná výroba, veľkoobchod, predaj: -mražená kurčatá -mražená porciovaná hydina -mražené polotovary -kuřecí droby -chladenie kurčatá -mražené sliepky -kuřecí šunky a údeniny -drůbeží paštéty -separované mäso. Porážka, veľkoobchod, predaj: -drůbež.

Výroba, predaj: - horľavé pasty - drevité a gélové podpaľovače - lampové oleje - tekuté podpaľovače - čistiace prostriedky pre čistenie grilov, krbov a ich príslušenstvo (sklá, rošty atď.) - gélové sviečky.

Dovozca nosidiel Fidella. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - nosidlá na deti na pracky, na zaviazanie - šatky pre novorodencov aj staršie deti - Barefoot obuv - celoročná obuv, prezúvky, cvičky - EKO kozmetika - hračky. Možnosť zapožičania nosidlá či šatky.

Dovoz, veľkoobchod, maloobchod, predaj, oprava, servis: -pneumatické prvky pre priemyselnú automatizáciu od výrobných spoločností SMC CORPORATION: -vzduchové valce -ventily rozvodu vzduchu -hadica a skrutkové spoje (fitingy) -Zariadenia pre meranie a reguláciu MaR.

Cami - realizácia osobného, profesionálneho a reklamného ošatenie, reklamné predmety. TERMOVEL - značkové funkčné termoprádlo. Výroba pre štátne inštitúcie. Výroba pre súkromné spoločnosti pod ich značkou.

Vinotéka. Veľký výber moravských fľaškových vín - 150 druhov a 23 druhov stáčaných vín. predaj: - darčekové predmety, keramika.

Mäsiarstvo, údenárstva. Porážky dobytka. Výroba: -Máš, údeniny. Predaj - bravčové a hovädzie mäso: -68712, Bílovice 65. Špecialista na hovädzie mäso: -dodávka pre hotely, reštaurácie ...

Hľadáte spoľahlivého dodávateľa spojovacieho materiálu alebo kotevné techniky? Obráťte sa v regióne Kroměříž na firmu JSP ŠROUBY s.r.o. . Naša maloobchodná predajňa ponúka kompletný sortiment: - spojovací materiál - kotviaca technika - brusivo. Naša firma začala svoju činnosť v roku 2001. Počas existencie máme širokú klientelu ...

Autorizovaný distribútor Southco a JetPress. predaj: - kompresný, pákové a ťahové uzávery - štvrťotáčkové, rýchlo-uťahovacie a Nestratné skrutky - pánty - nastaviteľné a s trením - elektronické zámky - plynové vzpery, záslepky a priechodky. Poradenstvo a projektový manažment.

Zaoberáme sa veľkoobchodným predajom, distribúciou a poradenstvom v oblasti olejov a mazív. S prednostným zameranie na obrábacie, rezné oleje a fajčiarsku delikatesu v podobe špeciálnych požiadaviek na špeciálne oleje a mazivá. Zháňate mazivo, potrebujete nájsť a zvoliť správny produkt? Očakávate široký sortiment olejov a ...

COPY CENTRUM Uherské Hradiště poskytuje kompletné riešenie pre firmy, kancelárie, obchody s kvalitným, lacným a rýchlym servisom. predaj: - spotrebný materiál pre kancelárske zariadenia - tonery, atramentové cartridge - kancelárske potreby a doplnky: - tlačivá, zakladače, laminátory, rezačky papiera - papier do tlačiarní, papier v ...

Firma MORAVIA PLAST je známym výrobcom obuvi zdravotné ľahké pracovné a plážové na obuvníckom trhu. K obuvi vyrábame aj PU podrážky do vlastnej výroby obuvi, ale vyvážame aj do zahraničia. Zameriavame sa aj na výrobu ochranných textilných návlekov a antistatických návlekov na topánky, pre priemysel, nemocnice, verejné priestory. Užívame len ...

Zverimex. -Krmív a príslušenstvo pre psov, mačky, hlodavce a exotické vtáctvo -Akvária, akvarijné komplety, terária -Výroba, zriadenie a údržba sladkovodných a morských akvárií -Výroba terárií na mieru exotický vtáctvo -Savci a drobné hlodavce -Mořská akvaristika -Sladkovodní akvaristika -Terarijní zvieratá -Krmný hmyz