Čerpacie stanice. predaj: - PHM pohonných hmôt - olejov a mazív pre osobné, nákladné automobily - autokozmetiky. PPL - výdajné miesto.

Výroba, export, import, predaj: - pracovné pomôcky - ochranné pomôcky - pracovné rukavice.

Správa a údržba ciest Kroměřížska je obchodnou spoločnosťou. Pre zákazníkov z regiónu Zlínsky kraj je celoročne otvorený predajný sklad, kde je k predaju piesok, kamenivo, posypová soľ, mulčovacia kôra, substráty, zemina aj ďalší materiál. Predajná sklad sa nachádza v areáli firmy, na adrese Kroměříž - Kotojedy 56. SUS Kroměřížska je ...

Internetový predaj, eshop: - motocyklových pneumatík. Skladom motopneu zn. Continental, Dunlop, Michelin, Metzeler, Pirelli, Bridgestone, Avon, Shinko.

Výroba: -Plastové potrubné systémy, dosky a profily -pěnové izolačné hmoty z PE -reflexní materiály -obalový materiál z penového PE -Plastové podložky pod stoličky -nano respirátory SPURTEX V100 FFP2 NR. Eshop, internetový obchod: - certifikované NANO rúška - nano respirátory FFP2 služby: -prenájom nebytových priestorov.

Spoločnosť Aspri Pack, s.r.o. sa špecializuje na výrobu papierových pohárikov na kávu so sebou aj s viečkom, pri ktorých je možné urobiť potlač podľa priania zákazníka. Jedná sa o jednorazové tégliky. V Rožnove pod Radhoštěm vyrábame iba dvojvrstvové papierové poháre na kávu. Jednovrstvové tégliky neposkytujú komfort pre zákazníka, pretože môžu ...

Maloobchod, predaj: - detské oblečenie - hračky - dekorácia do izby - bižutéria.

Strojové vyšívanie, textilná výroba: - nášivky - výšivky - firemných loga. Vyšívanie na všetok textil. Výroba: - trenírky - detské zástery, klobúčiky.

Eshop: -dřezy, batérie, drviče -drátěný program -Vstavaný spotrebiče -Cela SR.

Skladovacie služby. Veľkoobchod, veľkosklad, predaj, distribúcia: -Koža, usne, obuv.

Pivotéka. Požičovňa výčapného zariadenia. predaj: - darčekové balenia piva. - darčeky pre pivára.

Výroba, predaj keramiky: - modro-biela, zeleno-biela keramika - habánskej, Slovácká keramika - moderné, záhradná keramika aj výrobky pre deti - demižóny.

Výroba: - chrumky - oplátky - cestoviny

Internetový obchod, eshop, predaj: - vybavenie do kuchyne - upratovanie domácnosti - malé spotrebiče - bytové doplnky - bytový textil - vybavenie kúpeľne - všetko pre kutilov - záhrada - elektrospotrebiče - počítače - audio technika - bezpečnostné systémy - chytré hodinky - merače teploty a vlhkosti - GPS, kamery - ...

Dovoz, import, zásielkový predaj, veľkoobchodné a maloobchodný predaj: -Športové obuvi - špecializovaná obuv pre rôzne športy -obuv pre voľný čas -vycházková obuv -nadměrné veľkosti obuvi. sídlo: -Zlín, Diely VI / 3920.

Pekáreň. Pečenie chleba tradičným postupom z chlebového kvasu. Slané i sladké pečivo. Krajové špeciality: - Osuch, valašskej vdolky.

predaj: - okrasných rýb - kŕmenie - vzduchovadel, čerpadiel - vodných rastlín.

Veľkoobchod a internetový obchod: -specialista na okrajové veľkosti podprseniek, erotické prádlo, pančuchový tovar, pánske spodné prádlo -značka - Emilio Cavallini, Trasparenze, Luna, Panache, Shirley of Hollywood, Vero by Aslanis -podprsenky, nohavičky, plavky, pánske spodné prádlo, košieľky, pyžamá, pančuchy, pančuchové nohavice, ...

Potravinárska výroba: - výroba knedlí - žemľové, kysnuté, ľanové kusovým ovocím, zemiakové, prílohové, plnené údeným mäsom, zemiakové šúľance a halušky.

Vo Vašich priestoroch s našimi zamestnancami sme schopní Vám poskytnúť: -rozbourání bravčových polovičiek na časti s úpravou pre výsek -vykosťování častí z bravčovej polovičky - stehno, pliecko, pečienka, bok, krkovička (podľa požiadaviek zákazníka) -rozbourání hovädzích 1 na časti s úpravou na výsek -vykosťování hovädzích častí - stehno, ...

Výroba BIO potravín, veľkoobchod i maloobchod: - BIO ovocné džemy, nápoje a sušené ovocie - suroviny pre pekárov, cukrárov a gastro prevádzky - lekvárové, jablkové, makové, čokoládové i zeleninové náplne - celozrnné prísady - chia - vláknina - náplne pre diabetikov. Zásobovanie pekární, cukrární a jedální.

Veľkoobchod, maloochod, predaj: - papier, papierenské výrobky - školské potreby - kancelárske potreby - hračky.

tlačiareň - tlač vizitiek a reklamných tlačovín - knihárske práce, číslovanie, výsek. prevádzkareň: - Žižkova ulica (areál ZŠ Zachar)

Bezlepková predajňa i jedáleň: - čerstvé bezlepkové pečivo aj zákusky. Prevádzkujeme obchod s bezlepkovým sortimentom. Denné menu výber z 3 jedál. Rozvoz po Kroměříži zadarmo už od 1 kusu.

Internetový obchod, predaj, eshop,: - batohy, tašky, vrecká - deky, spacie vaky - detské oblečenie - hračky a doplnky - osušky, uteráky, pončá, župany - vankúšiky - obliečky do postieľky - obliečky bežné pre teenagerov, licenčné - doplnky do auta - poťah bezpečnostného pásu, slnečná clona, ochrana sedadlá - potreby na bicykel - ...