Výroba, predaj: - LDPE a HDPE fólie - PE hadica - vrecia - obalové fólie - stavebná a záhradná chémia - krbové drevo - chrániče káblov.

DOMÁCE POTREBY - BYTOVÉ DEKORÁCIE - DARČEKY Hľadáte kvalitný kuchynský riad a potreby exkluzívnych značiek? Zháňate kuchynské dekorácie či moderné bytové doplnky? Neváhajte nás navštíviť v našej predajni v Nymburku či na e-shope. Ponúkame široký sortiment kuchynských potrieb ako moderných, tak značkových produktov ako napr. Tescoma a Tefal. ...

Automechanik Pneuservis. Predaj: -náhradné diely a doplnky -nové pneumatiky a protektory. Montáž, vyváženie, opravy: -pneumatiky. Výroba, predaj, požičovňa: -prívesné vozíky. Montáž: -ťažné zariadenia na všetky typy automobilov.

Maloobchod, predaj: -mäsiarstvo -potraviny.

Značkové elegantné odevy dámske a pánske.

Značkové elegantné odevy dámske a pánske.

Maloobchod - drogistický tovar Maloobchod - potraviny - nápoje

Maloobchod, predaj: - potraviny - zmiešaný tovar.

Výživová poradňa -masáže -spining

Predaj, montáž: - EZS, EPS - kamerové systémy - domáce telefóny - kovanie, zámky, trezory - výroba kľúčov FAB - núdzové otváranie dverí - bezpečnostné dvere BEDEX.

TS-Dedra Internetový obchod s produktmi od spoločnosti Dedra. Ponúkame drogériu, bytové doplnky, domáce potreby, dekorácie a oblečenie.

-Výroba a predaj modelov a modelárskych potrieb

Veľkoobchod, e-shop: - drogistická galantéria.

V našej ponuke pánskeho oblečenia nájdete mikiny a svetre, nohavice, tričká, obleky, košele a všetky doplnky ako kravaty moderného i klasického strihu, pánske tašky, elegantné aj športové hodinky, kožené opasky, ale aj bundy a kabáty.

-Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Sprostredkovanie služieb -Maloobchod tabakovými výrobkami -Špecializovaný maloobchod

Sme internetový obchod zaoberajúci sa výrobou potlačí na textil v štýle Rasta, Tekno, Drum and Bass a oveľa viac na www.freestyles.sk

Prevádzkujeme malej-obchudek.cz, čo je internetový obchodík so stolnými kalendármi, komiksmi a knižkami.