- Internetový predaj toaletných potrieb, upratovacích prostriedkov a pomôcok. - Ponuka upratovacích a špeciálnych upratovacích prác (čistenie kobercov, voskovanie podláh, umývanie okien). - Ekologicky šetrné upratovanie. - Ekologické prostriedky a recyklovaný materiál. - Bežné prostriedky aj materiál. - Poskytovanie služieb housekeepingu ...

J.& S.Doležalovi Výroba, predaj: -akvária -terária. Sklenárstvo výroba nábytku z lamina

Internetový obchod - chovateľské potreby

Predaj: -sektorové kuchyne na mieru -atypické skrinky -kovový kuchynský nábytok -drôtený program -doplnky/drezy, batérie, svietidlá/ -plávajúca podlaha -domáce elektrospotrebiče.

Veľkoobchod, predaj: -kvety živé aj umelé -záhradné plasty, keramika -sviečky -obalový materiál -prútie. Rozvoz kvetov.

Predaj dámskeho, pánskeho a detského textilu nielen značiek: Lambeste, Salas, coFEE, Roly, Perro Blanco, Sivel, HF, Xfer za skvelé ceny. Tričká (niektoré až do veľkosti 3XL), polokošele, mikiny, vesty, bundy, nohavice a ďalšie.

Výroba - ozdoby - bižutéria - drevené kvety

Naším hlavným záujmom je obohatiť svet detí všetkých vekových kategórií o kvalitné a dostupné hračky, hry, kancelárske a športové potreby od popredných svetových výrobcov. Nezabúdame ani na výrobcov tradičných českých hračiek, ktorí zaujímajú v našej kolekcii stále miesto.

Predaj - športová značková móda ROVECO Predaj - dámska móda

Predaj: - pracovné odevy - ochranné pracovné pomôcky - čistiace a upratovacie prostriedky.

Predaj: - pracovné odevy - ochranné pracovné pomôcky - čistiace a upratovacie prostriedky.

Artur Model Centrum Predaj: -všetky potreby pre plastikové modelárstvo.

Zháňate hliníkové alebo kompozitné fľaše? To ste u nás správne! Sme dlhoročný a skúsený distribútor fliaš značky Luxfer. Firma R&T SR, s.r.o. bola založená v roku 1998 ako výhradný zástupca firmy Luxfer Gas Cylinders s cieľom propagovať a distribuovať hliníkové a kompozitné fľaše značky Luxfer. V našej ponuke môžete nájsť rozsiahly sortiment pre ...

Dealer BOSCH. Maloobchod, veľkoobchod: -autopríslušenstvo -akumulátory, autobatérie BOSCH -zapaľovacie sviečky -klinové a rozvodové remene -stierače -nabíjačky -vstrekovacie trysky a ďalšie -oleje a aditíva LIQUI MOLY -elektrické ručné náradie BOSCH -brusivo.

Výroba a spracovanie dekorovaného skla a sklenených polotovarov. Rýchle občerstvenie, hostinská činnosť.

Vyrábame zámky, kovania, schodiská, pojazdové brány a ploty. Ponúkame služby stavebného klampiarstva.

Kvetinárstvo v Dobříši. Predávame rezané a izbové kvety. Vyrábame vlastné dekorácie.

Obchodná firma zaberajúca sa importom a exportom mäsa a jatočných zvierat.