Činnosť: - krížikové vyšívanie - pečenie tort.

Maloobchod, predaj: - potraviny - zmiešaný tovar.

-Výroba vlákniny, papiera a lepenky a tovaru z týchto materiálov

Zaoberáme sa dovozom dodávkami potrieb a prístrojov na chov ošípaných, hovädzieho dobytka, oviec, koní, hydiny, hlodavcov, psov a mačiek. Výroba: - klimaboxy na uskladnenie inseminačných dávok - výroba chovateľských pomôcok. Veterinárne pomôcky: - ultrazvukové scannery na diagnostiku gravidity - injekčné aplikátory a ihly - rukavice - ...

Výroba, opravy, doplňovanie kameňov - zlaté a strieborné šperky, bižutéria.

Predaj, opravy a servis - lesná technika AL - KO, HUSQVARNA, WOLF GARDEN, HECHT, ECHO, PARTNER, FISKARS, VARI, HONDA - snežné frézy - pílové reťaze - kosačkové nože - záhradná technika AL-KO, HUSQVARNA, WOLF GARDEN, HECHT, ECHO, PARTNER, FISKARS, VARI, HONDA Opravy a servis - záhradná technika

Výroba a predaj baliacich strojov, výrobkov z plastických hmôt; predaj všetkých obalových materiálov; predaj a distribúcia rotačných lisov na spracovanie odpadu plastov, fólií, papiera a kartonáže, zastúpenie firmy WELGER GmbH.

Záhradnícke centrum, záhradníctvo: - rastliny, kvety - ovocné dreviny - kríky - hnojivá - záhradnícke náradie.

Internetový obchod, e-shop: - dámske, pánske klobúky a čiapky.

Výroba: - papierové hygienické výrobky - toaletný papier.

Keramická dielňa, výroba: - keramika - úžitková keramika - kachle.

Predaj: -pneumatiky BARUM, CONTINENTAL, SEMPERIT, UNIROYAL Pneuservis: -osbné automobily -malé nákladné, AVIE

Internetový obchod s prírodnou kozmetikou, drogériou, potravinovými a výživovými doplnkami stravy a ručne vyrábanými výrobkami. Naturis – návrat človeka k prírode. Distribúcia produktov značiek NOBILIS TILIA, MISSIVA a OKG.

E-shop, predaj - solárne a záhradné sprchy - aquabike, relaxačné vane - kúpacie sudy - bazénové chrliče - fínske sauny, saunové kachle, krbové kachle - záhradné grily, záhradné krby, stojany na drevo - záhradný nábytok a mnoho ďalšieho.

Prevádzkovanie: - vinotéka - pivotéka, pivná pohotovosť. Predaj: - sudového a fľaškového piva - tuzemského i zahraničného vína.

predávame suroviny na výrobu mydiel, sviečok, kúpeľových solí. Nájdete u nás napríklad mydlovú hmotu, farby, vône, kokosový olej, bambucké maslo a drogériu do domácností, umývacie prostriedky, pracie prášky. Pod značkou Markmodern.cz predávame veľmi elegantné dizajnové dámske kabelky a peňaženky.

Rodinný pivovar - výroba tradičných aj netradičných pív. Reštaurácia Olivov pivovar - denné menu, stála ponuka. Pivné kúpele a masáže. Ubytovanie v pivovare.

Bosá Viky - predaj topánok naboso, barefoot zdravá prirodzená detská obuv, ale aj dospelá obuv. Zdravý životný štýl, prirodzená reflexná masáž nohy. Skončime s boľavým chrbtom a plochými nohami. Možnosť ohmatania, ohmatania a vyskúšania. Meranie nohy a konzultácie zadarmo. Topánky sú v súlade s prírodou.

Predaj prírodných doplnkov stravy pre zdravie, energiu, krásu a harmóniu -BIO MORINGA červená z Tenerife - jediná európska kvalita -probiotikum Bacillus subtilis proi plesniam a škodlivým baktériám v čreve - telomeráza pre pevné zdravie a omladenie organizmu -Behenový olej - pre zdravú a krásnu pleť: najlepší zdroj hormónu ZEATÍNU Časopis ...