Služby: - kaviareň - vináreň - predaj vína. E-shop: - víno. Adresy: PROSEKÁRNE SLEZSKÉ Sliezska 48, 120 00, Praha 2 tel.: +420 775 565 813 OTVÁRACIA DOBA PO-PIA10:00-22:00 SO12:00-22:00 NE16:00-22:00 PROSEKÁREŇ MYSLÍKOVA Myslíkova 16, 120 00 Praha 2 tel.: +420 774 400 926 OTVÁRACIA ...

Výhradné zastúpenie, distribúcia, e-shop: - kozmetika OOO LN-Cosmetics, Novosibirsk - kozmetika na hĺbkové očistenie pleti.

Činnosť: - prevádzka servera SuperGames.cz - online hry zadarmo.

Výroba veľkorozmerových váz a nádob MARUBI - veľké vázy do intriérov aj exteriérov - črepníky, nádoby a solitéry - vázy klasické, technické, moderné a ozdobné.

Firma ARCTOS, s.r.o. sa zaoberá obuvníckym, strojárskym aj gumárenským priemyslom a ponúka široký sortiment polotovarov i hotových výrobkov. Vykonávame nánosovanie gumových zmesí na textílie, ktoré môžu byť tkané aj netkané a tiež ich pogumovanie. Ďalej sa zaoberáme výrobou: - metráží z gumových zmesí, ktoré sú gumové alebo kaučukové ...

Výroba dosiek na jedálne lístky - jedálenské a nápojové dosky - hotelové mapy s mechanikou.

Malešický mikropivovar pripravuje originálne pivá podľa vlastných receptúr. Reštaurácia - poludňajšie menu - pivné menu - stály jedálny lístok.

Keramický ateliér, výroba: - keramika (hrnčeky, kanvice, kvetináče, soľničky ...) - keramické betlehémy.

E-shop: - dámske a pánske odevy - obuv - šperky - tašky, kabelky

Výroba, predaj, e-shop: - kabelky, tašky zn. Mum-ray.

Výroba, predaj: - profesijné odevy - uniformy - školské uniformy - rovnošaty

Prevádzka: - závodné jedálne - kantíny - studená kuchyňa - výrobňa lahôdok - catering - chladené a mrazenie jedla

Predaj, e-shop: - podlahové krytiny - drevené podlahy - vinylové podlahy

Predaj - kávovary - kávové kapsule - zrnková káva - čaj. Požičovňa a servis kávovarov.

Výroba, predaj, e-shop - doskové a kartové hry - výukové pomôcky.

Zlatnícky ateliér. Zameriavame sa na výrobou a predaj moderných snubných prsteňov a šperkov (kombinácia zlata alebo striebra s titánom). Snubné prstene a šperky vyrobené Japonskou technikou mokume gane. Prstene sú zo zlata, paládia, striebra, platiny, titánu, chirurgickej a damaškovej ocele. Vykupujeme zlato a striebro. Vytvoríme ...

Spoločnosť LIGHT Gold s.r.o. obchoduje s drahými kovmi a investičným zlatom - výkup drahých kovov a obchod s investičným zlatom.

Zabezpečovanie dodávok občerstvenia. Cateringové služby na kľúč.

Dodávka, e-shop: - čerstvé chladené mäso - jahňacie mäso - bravčové, hovädzie, teľacie mäso - jaternica, jelita, tlačenka - hydinové mäso.

Predaj, distribúcia, servis a zabezpečovacie zariadenie proti vlámaniu - pevné a digitálne telefónne linky - kamerové systémy a záznamové zariadenia - dverné komunikátory vrátane automatického otvárania - dochádzkové, prístupové a vyvolávacie systémy. Predaj a distribúcia - drogistický tovar - hygienické potreby - ...

E-shop: - extravagantné dámske oblečenie - sexy oblečenie z umelej kože - obuv - topánky na vysokých podpätkoch - dlhé rukavice.