Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - polotovary na finálne zhotovenie výrobkov z krištáľu: - vázy, poháre - výrobky z krištáľového skla. Poskytovanie množstevných zliav.

Predaj dámskej, pánskej a detskej módy.

-Výroba školských a kancelárskych potrieb, okrem výrobkov z papiera, výroba bižutérie, kefárskeho a konfekčného tovaru, dáždnikov, upomienkových predmetov -Zastavárenská činnosť a maloobchod s použitým tovarom -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Poskytovanie služieb osobného charakteru a pre osobnú ...

Predaj - výrobky L´OREAL - kozmetika DARPHIN Kaderníctvo - spoločenské a svadobné účesy - farbenie INOA Kozmetika Masáže aj relaxačné - reiky

Predaj - keramika - darčekové predmety Kvetinárstvo

Prevádzkovateľ siete maloobchodných predajní DON PEALO. Dovoz, veľkoobchod, internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - tabakové výrobky - cigary vlhké aj suché - víno, sekty - olivy - cukrovinky - drogéria.

Výhradné zastúpenie kanadského výrobcu 4VOO v ČR a SR.Predaj luxusnej pánskej kozmetiky a produktov starostlivosti o pleť + darčekové sady . Veľkoobchodný a maloobchodný predaj.

Modelársky sortiment tovaru -predaj modelárskych pomôcok

E-shop - potreby pre psov granule, maškrty, kozmetika

Internetový obchod - detská termo bielizeň tričko, nohavice, bundy Internetový obchod - detská termo bielizeň tričko, nohavice, bundy Internetový obchod - detská termo bielizeň (tričko, nohavice, bundy, ...)

Sme priamy dovozca oblečenia z Anglicka, každý týždeň nový tovar. Veľkoobchodný predaj na váhu s možnosťou vlastného výberu.

Good Night drink pomáha uvoľňovať stres a navodzuje zdravý spánok Špeciálne vyvinutý nealkoholický jemne sýtený relaxačný nápoj na uvoľnenie stresu a zlepšenie kvality spánku. Jedinečná receptúra zložená z extraktov valeriány, levandule a šípky, uvoľňuje stres, navodzuje zdravý a regeneračný spánok. Pri lietaní je určený na odbúranie stresu a ...

Ponúkam ručne vyrábané bižutérne šperky z polymérových hmôt, krištáľové živice, maľované šperky. Prevádzka e-shopu. Výroba kvetinových dekorácií.

Volám sa Martna Benedikt - začala som činnosť 7.8.1995 a na trhu som už 16 rokov, prax prevádzkujem už 22 rokov. Som registrovaná na Puncovom úrade ako výrobca, predajca a dovozca drahých kovov, šperkov a pravých kameňov.

Veľkoobchod - kancelárske a školské potreby, drogéria

Naša spoločnosť zastupuje výrobca zubných pomôcok DENTAID.

Tician Bohemia je výhradným dovozcom firmy: JAB, CARLUCCI a CHIVASSO pre Českú republiku.