Internetový predaj, veľkoobchod s oblečením.

Olovrant až do triedy, čerstvý a kvalitný olovrant, v cene od 10 Sk. Objednávkový systém na internete, desiatové konto. Vy máte istotu, dieťa samostatnosť. Vyrobené v deň konzumácie priamo pre vaše dieťa modernou technológiou.

Hlavnou činnosťou našej firmy je už viac ako 10 rokov dovoz, distribúcia a predaj odbornej zahraničnej literatúry zo všetkých vedných odborov v ČR i SK. V spolupráci s poprednými zahraničnými vydavateľmi ponúkame vydávanie odbornej literatúry v cudzích jazykoch. Ponuky spracujeme podľa priania zákazníka. Ponúkame možnosť nákupu kníh na úver ...

Import a export širokého sortimentu tovaru. Pre Českú republiku zastupuje niekoľko renomovaných zahraničných výrobcov: - Bollé - okuliare - Gerber - nože, náraďové systémy - Hi - Tec Magnum - obuv - Peli - kufre, svietidlá.

Talianske lahôdkarstvo so širokým výberom údenín, syrov a pochutín v skle: - olivový olej - víno - pesto - hľuzovkové maslo.

Predaj: - záhradné rastliny - substráty a kôra - osiva - hnojivá a postreky - keramické a plastové hrantíky a kvetináče. Realizácia a úpravy záhrad.

Dodávame čerstvé ovocie a zeleninu pre reštaurácie, hotely, závodné a školské jedálne a ďalšie prevádzky verejného stravovania.

Dovoz, dodávka duty free zahraničné produkty osobám požívajúcim Duty and Tax Free výhod. Obchodné centrum, služby Hevlín: -Travel Free Shop, tel.:515274399 -čerpacia stanica AVANTI, tel.: 515274000 .

Najväčší výrobca trvanlivého pečiva v strednej a východnej Európe.

Výroba - flakóny Výroba - bižutéria

Modelárstvo. Výroba modelárskych stavebníc a statických modelov.

Karosárske práce Autoservis - výmena olejov - mechanické práce Pneuservis

Prevádzka zdravého rýchleho občerstvenia. Predaj čerstvých: - baget - šalátov - freshov - smoothies.

Výroba, predaj: - hydraulické hadice všetkých druhov - šróbenie, redukcia, príchytky - rýchlospojky, uzatváracie kohúty - príruby a prírubové spoje - meracia technika, bezšvíkové rúry.

Sprostredkovanie predaja - priemyselné priadze - vlnené, pletacie, ponožkové, pre vlnenú bielizeň, funkčné a technické, funkčné tkaniny - soft - shell pre športové a pracovné odevy

NOCC, a.s. je český výrobca značkových motorových olejov a mazív Valar®. Výroba: - mazacie motorové oleje a mazivá. výhradný distribútor, veľkoobchod: - mazivá francúzskeho výrobcu IGOL pre Českú a Slovenskú republiku. Veľkoobchod, maloobchod, predaj. Služby: -dodávky všetkého tovaru do miesta spotreby -dodávky mazacích olejov ...

Predaj, výroba: - motorové oleje a mazivá.

Predaj, veľkoobchod: - obrábacie nástroje - náradie na povrchové úpravy - priemyselné mazivá - montážnych technológie

Veľkoobchod detské odevy a textil. Ponúkame licenčné detské odevy značiek Hello Kitty, Spiderman, Cars, Jahôdka a mnoho ďalších. Ďalej bytový textil pre deti s licenčnými motívmi. Výrobcovia, ktoré ponúkame: Setino, Sun-City France a ďalšie.

Predávame značkové oblečenie od značiek Armani, Armani jeans, GF Ferre, Ferre Miláno atď Všetky produkty sú ponúkané za bezkonkurenčné ceny.

Predaj: - kancelárske potreby - hygiena a hygienické systémy - gastronomický servis pre reštaurácie, hotely, veľkokuchyne a pod. - potreby a vybavenie pre mäsiarov a údenárov. Firma je obchodnou spoločnosťou so zameraním na predaj kancelárskych potrieb a pomôcok. Ďalej sa firma zaoberá predajom tovaru z oblasti hygieny, a to ako osobnej tak ...