-Výroba maškarných masiek -Výučba v oblasti umenia a spoločenského tanca

Studio Detail - moderné kvetinárstvo s kreatívnymi floristami. V rámci kvetinového servisu dodávame kvety do reštaurácií, hotelov atď., robíme kvetinovú výzdobu plesov a rôznych spoločenských akcií ako sú bankety, rauty, tlačové konferencie. Podľa Vašich individuálnych požiadaviek Vám zaistíme kvety vhodné na Váš svadobný deň, oslavu ...

Poskytujeme kompletný kvetinový servis na mieru. Ponúkame výber netradičných kytíc pre mužov, ženy aj deti. Rozvážame kvety.

Ponúkame Vám množstvo služieb, počnúc návrhom kvetinovej výzdoby v interiéri, dodanie rastlín podľa Vášho výberu, pravidelný či jednorazový servis alebo prenájom. Pomôžeme Vám s aranžovaním kvetov na rôzne príležitosti, ako sú svadby, slávnostné recepcie, firemné či súkromné večierky. Medzi ďalšie naše služby patrí záhradná architektúra, počnúc ...

Predaj, maloobchod: -kvety. Kvetinové služby: -viazanie kvetov -aranžovanie kvetov -dekoráciu interiérov -svadobné kytice a dekorácie -pohrebné kytice a dekorácie -sezónna dekorácia -darčekové balenie -dekorácie a kytice z umelých a sušených kvetov

Hľadáte kvetinárstvo v okolí Praha 6 - Břevnov. Navštívte naše KVETINÁRSTVO ANABELA. Nájdete u nás kompletnú ponuku kytíc - živé, sušené, smútočné, slávnostné a svadobné väzby kvetov. Potešíme aj pánov, a to klobásovými kyticami. Ďalej v ponuke tiež darčekové predmety. Tešíme sa na návštevu.

Výroba a maľovanie keramiky: - úžitková keramika - taniere - hrnčeky - kávové súpravy - korbely - ručná maľba tradičnej chodskej keramiky - dekorovanie obtlačky, zlatom - nápisy podľa priania zákazníka - výroba tovaru na zákazku - rôzne druhy glazúr. Úžitková keramika sa páli na 1140 ° C a spĺňa všetky hygienické normy. Je ...

Výroba - značková bielizeň HELIPORT Predaj - značková bielizeň HELIPORT

Ponúkame široký sortiment, internetový obchod pre Vašu kanceláriu, firmu, školu alebo úrad. Zaisťujeme kompletné dodávky kancelárskych potrieb, papiere všetkého druhu, obalový materiál, občerstvenie a hygienické potreby, rozvoz tovaru zadarmo.

Maloobchod - zmiešaný tovar - potraviny

Predaj máp a turistickej literatúry.

Výroba a predaj ponožkového a pančuchového tovaru. Široký sortiment, vysoká kvalita. Možnosť výroby ponožiek na zákazku. Športové ponožky, podkolienky VoXX. Pančuchy, pančuchové nohavice - BOMA. Nová kolekcia Fuski.

Predaj dentálnych materiálov a investičných zliatkov. Výkup materiálov s obsahom drahých kovov (dentálne odpady, klenotnícke odpady, zlomky klenotov, staré a poškodené šperky, mince a iné). Stanovenie rýdzosti vykúpeného materiálu je súčasťou procesu výkupu.

Predaj klenotníckych polotovarov, investičných zliatkov. Výmena drahokovových klenotníckych materiálov. Výkup materiálov s obsahom drahých kovov (dentálne odpady, klenotnícke odpady, zlomky klenotov, staré a poškodené šperky, mince a iné). Stanovenie rýdzosti vykúpeného materiálu je súčasťou procesu výkupu.

Predaj - darčeky s kresleným humorom od kresliara a karikaturistu Zdeňka Hofmana

Predaj bižutérie, chirurgickej ocele, vlasových doplnkov, kabeliek, pashmin a šatiek.

Zaisťujeme nielen pranie a mandľovanie bielizne, ale tiež len potrebné ručné žehlenie a tiež vám zaistíme ušitie veľmi kvalitných páperových diek, vankúšov a ďalších výrobkov z peria.

Predaj - zdravotnícka obuv Lekáreň - bylinná lekáreň

Predaj metrážnej textílie na výrobu pracovných odevov. Ponuka látok v gramážach od 200 do 320 ako v 100% bavlne, tak aj v zmesi bavlny a polyesteru.

Zaisťujeme výkup a predaj EUR a štandard paliet. Vykonávame mobilný výkup a závoz paliet. Opravy paliet. Prevádzkárne: - VALAŠSKÉ MEDZIRIAČIE areál nákladovej časti stanice ČD - Valašské Meziříčí, 603781336 - FRÝDOK MIESTOK areál stanice ČD, skladová časť (oproti skladu Slezanu Frýdek - Místek).