Systém stravovania: - diétny program.

Výroba, vývoj, e-shop: -stolové hry. -hračky.

- Sprostredkovanie obchodu a služieb. - Veľkoobchod a maloobchod. - Poskytovanie služieb pre rodinu a domácnosť. - Pranie pre domácnosť, žehlenie, opravy a údržba odevov, bytového textilu a osobného tovaru.

Veľkosklad - značková obuv z Grécka - značkového oblečenia z Grécka.

polymérové hmoty farby scrapbook korálkovanie decoupage plsteniu maliarske plátna tvorivé sady a dielne

Organizujeme výstavy, venujeme sa investíciám vo svete umenia. Poradíme, ako si vybrať správneho partnera v umení, pre Vašu investíciu.

- Výskum, vývoj a výroba spaľovacích motorov, zdrojových sústrojí a zariadení pre strojársky priemysel vrátane ich súčastí - Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj mimo činností uvedených v príl. 1, 2, 3 zák. č. 455/91 Zb. - Výroba a hutnícke spracovanie železa, drahých a neželezných kovov a ich zliatin - Výroba kovových ...

Výroba - firemné motýliky a viazanky Výroba - pánske, detské a firemné motýliky a viazanky

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Veľkoobchod a maloobchod

Ponúkam predaj bytového textilu, garniž, markíz, žalúzií, závesov, záclon a rímskych roliet. Vykonávam zameranie aj zabezpečenie a výber látky.

Internetový obchod - široký sortiment publikácií z filozofie, histórie, politológie, sociológie, pedagogiky, jazykovedy a ďalších humanitných vied, slovníky a monografia, próza i poézia Kníhkupectvo, internetový obchod - široký sortiment publikácií z filozofie, histórie, politológie, sociológie, pedagogiky, jazykovedy a ďalších ...

Naša vináreň sa špecializuje na kvalitné sudové vína z Moravy a Južnej Ameriky. Ďalej u nás nájdete dobre zásobenú vinotéku s výberom kvalitných fľaškových vín z domova aj z najznámejších svetových vinárskych oblastí. Spolu s vínom si môžete pochutnať na vhodne zladenom výbere prevažne studených pokrmov a pochutín.

Vydavateľstvo, e-magazín a eshop o zdraví, e-shop detské hračky a doplnky

Dizajn. Výroba textílií, textilných výrobkov, odevov a odevných doplnkov.

Praha E-Shop: grily Weber nože Benchmade, Cold Steel, SOG, BUCK, Leatherman - produkty Fissler, Bushnell, UZI, Humwee, Mag Lite. - záhradné grily Weber - grily na drevené uhlie - elektrické grily - plynové grily - príslušenstvo pre grily - príslušenstvo pre grily Weber STYLE. Palivo: - podpaľovač kocky - plynové fľaše - LPG - ...

Predaj a nákup tovaru, sprostredkovanie obchodu a služieb, predaj potravín mäso, údeniny, ryby, hydina, syry, mliečne výrobky, fair trade produkty, eshop feng shui.