Služby: - kvetinový servis - floristické práce - tvorba zelenej steny zo živých rastlín - aranžmán z čerstvých rezaných kvetov - realizácia a údržbu záhrad - sezónne a vianočné dekorácie pre obchodné centrá, firmy, mestá

-Prevádzkovanie telovýchovných a športových zariadení a organizovanie športovej činnosti -Výroba, rozmnožovanie, distribúcia, predaj, prenájom zvukových a zvukovo-obrazových záznamov a výroba nenahraných nosičov údajov a záznamov -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Reklamná činnosť, marketing, mediálne ...

Výroba, predaj: - šperky - klenoty

Distribúcia, predaj, e-shop - alkoholické nápoje LEGENDARIO, ELIXIR, YPIOCA

Kaviareň, bistro - cukrárske výrobky - pekárske výrobky - torty - cateringové služby

Vydavateľstvo, e-shop - časopis REVOLVER REVUE - knihy

Predávame: - tesnenie okien a dverí - žalúzie, rolety - siete proti hmyzu

Predaj - drogéria - kozmetika - parfémy - farby, laky, riedidlá

Sme veľkoobchod založený na distribúcii točenej zmrzliny z Opočna. Zakladáme si na poctivej českej chuti vo forme točenej miešanej zmrzliny. Dodávame všetky originálne ovocné a iné náplne. Zameriavame sa na Prahu a Stredočeský kraj.

Maloobchod, internetový obchod, e-shop: -korálky. -sklenené korálky. -bižutérne komponenty. Kamenná predajňa: Praha, Národná 961/25 (Pasáž Palác Metro)

Výroba prírodných rastlinných výťažkov a silíc jednodruhové aj viacdruhové. Dodávame na ďalšie spracovanie do potravín, nápojov, kozmetiky, hnojív a kúpeľov. Ponúkame extrakty suché, tekuté vodné, vodnoliehové a s použitím činidiel (olej, propylénglycol a pod.)

Služby: -autoservis. -autoklampiarske, autolakýrnické práce. -autoelektrikárske práce. -výmena autoskiel. -opravy, plnenie klimatizácií. -prestavby vozidiel na Etanol E85. -pneuservis. Predaj: -pneumatiky.

Veľkoobchod - exkluzívna kozmetika - výhradný distribútor značky MARY COHR a Alhotherm pre ČR a SR

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop: - šperky, klenoty

Služby: -bar Internetový predaj, e-shop: -alkoholické nápoje

Výroba, e-shop: -kúpeľová soľ. -kúpeľová soľ z Mŕtveho mora.