Výroba, predaj, e-shop - ručne farbené a tlačené odevné originály - odevné doplnky - oblečenie pre ženy, mužov aj deti.

Maloobchod, predaj, e-shop: - parfumérie - darčekové kazety - kozmetika - make-up, korektor, rúž, riasenka objemová aj vodeodolná, očné tiene, ceruzka na oči, ceruzka na pery, lesk na pery, tvárenka, púder - nočný krém, denný krém, očný krém, sérum či odličovací prípravok a tonikum, pleťovú vodu, pleťové mlieko - pre ženy prípravky pre ...

Predaj dojčenského a detského tovaru.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod

Dovoz a vývoz obuvi detskej, dámskej, pánskej a zdravotnej.

Predaj, požičovňa, ladenie, oprava, servis: - piana

Kožené kabelky, peňaženky, aktovky a ďalší tovar. Máme pre Vás pripravené kvalitné kožené: - vizitkára - dokladovky - batohy - kasírky - dámske a pánske peňaženky - kabelky - vychádzkové káble - kľúčenky, etue a puzdrá.

Kvetinárstvo Viazanie kytíc, smútočný a svadobný sortiment. Keramika, prútený a sušený tovar Predaj hnojív a substrátov.

Výroba: - obalové materiály: - PE fólia, stretch fólia, bublinková fólia, PO fólia, viazacie pásky, lepiace pásky, penový PE, kartonáž. Dodávky: - baliace stroje: - ovinovacie, páskovacie, zalepovacie, fóliovacie, zváracie - baliace linky Antikorózne obalové materiály.

Maloobchod motorovými vozidlami a ich príslušenstvom

Služby v IKT, projekty v oblasti Performance a Change management. Ponúkame konzultácie, školenia a rozvoj v riadení kvality a výkonu organizácie. Vlastníme jedinečný softvér na predaj, produkciu, externé siete, procesný manažment, rozvoj ľudských zdrojov, správu dokumentov, motiváciu, kolaboráciu a pod. Prevádzka aplikácie v cloude na ...

Výtvarné potreby pre profesionálnych i začínajúcich umelcov, ale aj širokú obec kreatívnych nadšencov všetkých vekových kategórií.

Predaj - právnická a ekonomická literatúra

Detský bazár: -výkup, komisia. Predaj: -kočíky, postieľky, autosedačky, chodítka, oblečenie, hračky a všetky potreby pre deti a mamičky.

Maloobchod, e-shop: -bezlepkové potraviny. -dia potraviny. -racionálna výživa. -biopotraviny.

Kresťanské kníhkupectvo. Maloobchod, predaj, e-shop: -knihy

Kvetinárstvo. Predaj kvetov, kytíc, kvetinové dekorácie. Kvetinové výzdoby: - na svadby - na promócie - na pohreby - na firemné akcie. Ponúkame: - aranžovanie - navrhovanie a realizácia záhrad - väzbu kvetov - sušené väzby. . Kvety. - izbové rastliny - vonkajšie rastliny.