Výroba, predaj a vývoz drevených hračiek. Ponuka dekoračných, darčekových a reklamných predmetov.

Veľkoobchod - dekoračné látky, záclony - textil na dekoráciu interiérov - filmové, javiskové a veľtržné dekorácie v nehorľavej úprave B1 - akustické látky na obmedzenie hluku - látky pre výrobcov tieniacej techniky - potlačené bavlnené látky a úplety - obrusovina s teflónovou úpravou

Výroba: - rádioaktívne prvky a zlúčeniny. Činnosti spoločnosti: - sterilizácia zdravotníckeho materiálu - sterilizácia obalových materiálov - dekontaminácia a sterilizácia farmaceutických a kozmetických surovín - dekontaminácia a dezinsekcia potravín a potravinárskych surovín - ošetrenie umeleckých predmetov a predmetov historickej ...

Výroba a predaj ingrediencií do potravinárskeho priemyslu: stabilizátory, emulgátory, práškové tuky.

Predaj: - etnodarčeky - indiánske ručné výrobky z kože, kostí, kameňov - indiánska hudba.

Dekoratérske štúdio. poťahové a dekoračné látky - veľkoobchod Služby: - veľkoobchod s čalúnnymi a dekoračnými látkami - šitie - navrhovanie - kompletné vybavenie interiérov - predaj textilných materiálov - tapiet. .

Špecialista na závodné stravovanie zamestnancov veľkých obchodných a priemyselných subjektov. Prevádzkovateľ verejných jedální a reštaurácií. Výrobu, distribúciu a servis zaisťujeme podľa požiadaviek klientov. Mobilnou formou realizujeme spoločenský catering.

Veľkoobchod, dodávka: -učebné pomôcky -výukové fólie -modely

Sme firma zaoberajúca sa predajom tovaru so zameraním na zdravé spanie. Vzorková predajňa a kontaktné miesto na jednanie so zákazníkom. Ponúkame: - odbornú konzultáciu, aký matrac je vhodný do Vašej existujúcej postele - možnosť odskúšania si až 35 typov matracov na lamelových aj fixných roštoch - zapožičanie niektorých obzvlášť zdravia ...

Dovoz: - umeleckých papierov - potrieb pre výtvarníkov a reštaurátorov v Českej republike. Veľkoobchod: - maliarske a výtvarné potreby. Sme autorizovaní dovozcovia a distribútori výrobcov renomovaných svetových značiek: - Lefranc & Bourgeois - Royal Talens - Winsor & Newton - Lukas - Derwent - Canson - Fabriano.

Predaj - diamanty - vlastné značkové šperkárske kolekcie

Pestiereň húb a veľkoobchod s lesnými plodmi. Ponuka: - čerstvé, sušené, mrazené a konzervované huby. Čerstvé produkty: - čerstvé šampiňóny v niekoľkých akostných triedach a balenie - hliva ustričná - Shii take - nameko - hríbovité huby - líška obyčajná - čučoriedky - brusnice.

Veľkoobchod, maloobchod: - kancelárske potreby..

Predaj a dodávka - vôňa do klimatizácií, vzduchotechniky a automobilov E-shop - vôňa do klimatizácií, vzduchotechniky a automobilov - čističe vzduchu Predaj - čističe vzduchu

Maloobchod, predaj, dovoz: -čerstvé rezané aj kvetináčové rastliny od pestovateľov v Holandsku, Ekvádore a Kolumbie.

Aukčný dom a predajná galéria. Pobočka svetoznámej viedenskej aukčnej siene s 300-ročnou tradíciou. Aukcie, komisný predaj, záložná činnosť, výkup za hotové.

Výkup a predaj - starožitnosti Aukčný dom a predajná galéria

Výroba, predaj, požičovňa: - mobilné teplovzdušné ohrievače: - naftová olejová - elektrická - plynová - teplovzdušné kotly - klimatizácia s ionizáciou - mobilné odvlhčovače vzduchu. Montáže, predaj: - kartové vstupné systémy - dverné zatvárače - generálne kľúče.

Veľkoobchod, predaj, e-shop fajčiarskych potrieb.

Internetový obchod - thermo ponožky - MOIRA, NANOSILVER, LITEX, AGIVA, - antibakteriálne - zdravotné - detské - dámske - pánske - športové - podkolienky.