Výhradné zastúpenie: - REVELL, MONOGRAM, CRAYOLA, TIGER. .

-Veľkoobchod a maloobchod -oblečenie pre dámy

Veľkoobchod a maloobchod -oblečenie pre dámy

Vybavenie autoservisu a pneuservisu. Autoservis, rýchloservis - oprava a údržba vozidiel. Pneuservis. Predaj pneumatík.

Ponúkame internetový predaj: - doplnky stravy, vitamíny, minerály, čaje, biopotraviny, prípravky na chudnutie, kozmetiku, zdravotné potreby a to aj v darčekových baleniach. Dodávky poštou aj kuriérom.

Výroba netradičných kytíc z ovocia a zeleniny, párkov, čokolády Návrhy, realizácia a úpravy záhrad - kosenie a obnova trávnikov - zakladanie strešných záhrad - kvetinové dekorácie.

Dovoz a predaj: - potravinové doplnky z USA. - VASOGEN, VASOPLEX a MAXMAN na vylepšenie sexuality mužov a žien. - PROSTAVOL na prostatické problémy.

Internetový predaj: - dámske spoločenské odevy. Comtessa: - predaj dámskej luxusnej módy z Francúzska a Talianska.

Firma Lepítka.cz sa zaoberá výrobou reklamných bločkov všetkého druhu, indexové štítky a upomienkové magnetky. Naša spoločnosť sa nachádza na Prahe 2. V našom sortimente nájdete samolepiace bločky, ktoré ponúkame klasické, v papierovom a kartónovom prebale, s ceruzkou alebo perom a produktové pri ktorých si môžete zvoliť veľkosť, farbu a počet ...

Od začiatku roku 2007 sme postupne začali spracovávať myšlienku na vytvorenie nášho vlastného „Green House“ konceptu, konceptu, ktorý by v sebe zahŕňal certifikované BIO a prírodné výrobky pre kompletnú osobnú hygienu. Preto sme si vybrali a stali sa výhradnými zástupcami dvoch výrazných amerických výrobcov – Kiss My Face najväčšej americkej ...

Predaj biopotraviny. Poradenstvo v oblasti zdravej výživy.

Nákup a dovoz tovaru z USA. Cieľom webovej služby Moja Amerika je sprístupnenie amerického trhu verejnosti a malým firmám v SR s maximálnym zjednodušením nákupu a dovozu. Dovezieme Vám z USA čokoľvek. Od malých vecí dennej potreby až po veľké profesionálne stroje.