Väzba diplomoviek aj do 1 hodiny na počkanie. Ponúkame: - väzba diplomových prác - väzba kníh aj do kože - umelecká väzba a väzba bibliofílií - pasparty, škatule, etue. Predaj: - knihárske materiály a výrobky. Kopírovanie na formáty A4 a A5 ako obojstranne, tak aj jednostranne. Organizovanie knihárskych seminárov a ...

Najširšia ponuka detskej certifikovanej obuvi Befado a Demar. Ponúkame najväčší výber z detskej domácej obuvi, tenisiek, čižiem a zimných snehulí.

Jediná galéria vo východnej Európe, zameriavajúca sa na diela a umenie dizajnéra a maliara Davida Gersteina. Prvýkrát v Českej republike. Nájdete u nás živé a farebné umenie tohto umelca, ktoré si môžete kúpiť alebo objednať v našej galérii. Osobité výtvarné diela sú hodnotným a orignálnym darčekom, ktorý rozjasní každú domácnosť. V stálej ...

Predaj materiálov na kompletizáciu a výrobu nábytku.

Špecializujeme sa najmä na spoluprácu so školami, s ktorými meníme školské prostredie, vytvárame školské oblečenie, ročenky, školské turnaje, apod. Našou víziou je zmodernizovať školstvo.

MEX925.SK s.r.o. je spoločnosť zaoberajúca sa výrobou a dovozom luxusných strieborných šperkov a doplnkov z Mexika, ďalej ich predajom a zákazkovou výrobou. Všetky naše produkty sú vyrábané ručne výhradne z najkvalitnejšieho striebra 925/1000.

Import, veľkoobchod, balenie: -orechy, mandle, arašidy. -sušené ovocie, hrozienka, figy. -tekvicové jadrá.

E-shop - bezpečnostné dvere - dverové kovanie - okenné zámky - poštové schránky - dverné madlá, kukátka, zarážky - trezory.

Textilná výroba. Internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - MaMi design: - dámske turecké nohavice, kraťasy, tričká, tielka, sukne, šaty - detské pyžamá, nohavice, kraťasy, nákrčníky - deky - odevy, oblečenie: - dámsky tovar - detský a dojčenský tovar - posteľné súpravy a deky - nadmerné odevy - pánsky ...

Veľkoobchod, internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - zlaté a strieborné šperky: - prstene, zásnubné prstene, náušnice, prívesky, náramky, náhrdelníky, brošne, súpravy - šperky s drahými kameňmi vrátane briliantov - perlový tovar. Zlatníctvo. Tovar od českých aj zahraničných výrobcov.

Import, výroba, predaj, e-shop výrobkov z exotického ovocia açaí, pestovaného v bio kvalite.

Dovoz a distribúcia surovín pre pekárov, cukrárov a gastronómiu: - cukrárske výrobky - cukrovinky - čokoládové dekorácie - margaríny a tuky - separačné prípravky, striekacie zariadenia - odlučovacie prípravky na plechy a formy - oleje do rezačiek a deličiek - striekanie olejov - KEG systém - striekanie lesku a vajec - striekanie želé.

Maloobchod, predaj: - dámske, pánske a detské odevy

Výroba, e-shop: - depilačná cukrová pasta EPILL BODY.

Návrh, výroba: - modelárske turbínové motory - motory pre modelárov

Internetový obchod, e-shop: - starožitnosti - starožitné šperky - starožitné hodiny - starožitné sklo.

Bright Shoes - predaj kožených kabeliek Hlavnú časť našej ponuky tvoria luxusné kožené kabelky, ktoré našim zákazníkom ponúkame v celej škále variácií. Vyberajte u nás z modelov vhodných na nosenie v ruke, cez rameno, alebo aj z takých, čo kombinujú oba spôsoby uchytenia. Kožené biznis kabelky si vás získajú svojim nadčasovým prevedením a sú ...