LEDA je poprednou firmou v oblasti vydávania slovníkov a jazykových učebníc v knižnej aj elektronickej podobe. Autormi našich publikácií sú renomovaní odborníci s hlbokou jazykovou a metodickou erudíciou. Jazykové tituly: - Angličtina - Slovenčina - Francúzština - Taliančina - Nemčina - Ruština - Španielčina - Albánčina.

Predaj, e-shop: - domáce spotrebiče - elektronika - elektro-inštalačný materiál - železiarstvo - kuchynské potreby - darčekové predmety Servis elektrospotrebičov: -Oprava elektroinštalácií

Výroba a distribúcia müsli, müsli sušienky, kukuričné a celozrnné lupienky, ovsené kaše a vločky, cereálne výrobky pre deti, bio cereálie, zdravú výživu. Distribúcia značiek Panzani, Carbonell, Katjes.

Internetový obchod, e-shop: - kniha Hovorte ako hovorca.

Predmety činností: - predaj vozidiel Irisbus Iveco - predaj náhradných dielov a príslušenstva na vozidlá Irisbus Iveco, LIAZ, AVIA, PANAV, TATRA - predaj náhradných dielov SAF, WABCO, brzdového obloženia PAGID - záručné a pozáručné opravy Irisbus Iveco, LIAZ a PANAV - protektorovanie pneumatík za studena - pneuservis - servis chladenia ...

Internetový obchod - kozmetika - šperky - darčekový tovar - moderné obrazy - bio krby

Činnosť: - balenie, kompletizácia, etiketovanie výrobkov - spracovanie účtovníctva Dodávka: - ochranné pracovné pomôcky - obalový materiál.

Veľkoobchod: - kancelárske potreby - školské potreby - papier - spotrebný materiál do tlačiarní.

Maloobchod: - nadmerná obuv - podmerná obuv.

Dovoz a distribúcia prostriedkov tradičnej peruánskej medicíny od roku 1995.

Služby: - fitness poradenstvo. Internetový obchod, e-shop: - doplnky výživy.

Dodávka: - jednorazové odevy - netkané textílie - zdravotnícka obuv.

Predaj, obchodné zastúpenie, e-shop: - čistiace prostriedky Star Brite - prostriedky na čistenie a údržbu lodí, karavanov - prostriedky na údržbu záhradného nábytku. Obchodné zastúpenie Star Brite v Českej republike a na Slovensku.

Maloobchod, e-shop: - pánska spodná bielizeň - dámska spodná bielizeň.

Dodávka, servis: - korenie, aditíva a prídavné látky pre mäsový priemysel - potravinárske stroje pre mäsový priemysel.

Import, predaj, e-shop alkoholických nápojov.