Veľkoobchod, distribúcia, predaj. Vybavenie sklom a porcelánom pre hotely, reštaurácie, jedálne a závodné stravovanie: - sklenené a porcelánové výrobky pre gastronomické zariadenia - zariadenie pre gastronómiu a gastro prevádzky - pohár pivný, vínny, nealko - poháre, sklenené poháre - krčahy na pivo aj nealkoholické nápoje.

Maloobchod, predajňa klampiarskeho materiálu a prvkov, strešných škridiel, strešných okien Predaj klampiarsky materiál, výrobky, tovar: - tabuľový plech - zvitkový plech - plechové strechy (plech meď, pozink, titánzinok, nerez - žľaby, zvody, vonkajšie parapety - plechové tabule aj zvitky - rovinné plechy medené, železozinkové, ...

Prevádzkujeme niekoľko eshopov a ďalších internetových projektov. E-shop, v ktorom ponúkame dekoratívne a darčekové predmety. U nás nájdete porcelánové bábiky, fotorámiky, krabičky, dekorácie do izby a ďalšie home decor.

Výroba papierových tašiek na zákazku: - modely s krútenou papierovou šnúrou bez horného prehybu, s horným prehybom - modely s bavlnenou šnúrou, vrchný prehyb - pestrofarebné modely - darčekové tašky - luxusné papierové tašky - talianska vianočná kolekcia - tašky na fľašu - papierové tašky s plochým papierovým uchom vlepeným ...

Predaj - pneumatiky Autoklampiarske a karosárske práce Autolakýrnické práce Autoservisvýmena - okná Pneuservis

Rámovanie obrazov, fotografií, grafík, akvarelov, motýľov atď. - paspartérstvo Predaj - obrazy - grafiky - umelecké šperky - keramika - darčeky Opravy a úpravy odevov - skracovanie - výmena zipsu - záplaty, štepovanie - záclony, závesy, obliečky atď. - všetko okrem kože

Ohňostroje - svetelná show - zvláštne efektypredaj - zábavná pyrotechnika Trhacie práce

iba e-shop. etikety, etiketovacie kliešte, termotransferová potlač etikiet

Firma Bezlepka pôsobí na slovenskom trhu s bezlepkovými potravinami 17 rokov. V súčasnej dobe ponúkame v "kamennej" predajni v Modranoch av internetovom obchode veľmi široký výber potravín pre bezlepkovú diétu, ale aj pre chorých s ďalšími potravinovými alergiami.

Maloobchodná sieť predajní. Predaj: - doplnky stravy a športovej výživy: - vitamíny, minerály, zdravá výživa, kĺbové preparáty, posilnenie zdravia, športová výživa - prípravky na chudnutie.

Predaj chovateľských potrieb. - krmivá pre psy a mačky ROYAL CANIN

Predaj: - oblečenie pre dojčatá. - oblečenie pre deti školského veku.

Dovážame a predávame kočíky značiek Hoco a Knorr Baby. Kočíky pre bábiky Knorr Toys a postieľky Tomi. Ďalej: - prebaľovacie pulty - stoličky - hračky - obliečky - doplnky - a iné.

Profesionálna fotobanka a videobanka allphoto práve pre vás! Predávame: - exkluzívne zábery aj LACNÉ royalty free fotografie na každé použitie - HISTORICKÉ archívne zábery - fotografia výtvarného UMENIA - fotografie z oblasti vedy a MEDICÍNY vrátane odborných popisov - Fotografia 50-70 MB, 300 dpi.

Veľkoobchodný a maloobchodný predaj kvalitnej belgickej čokolády, čokoládových hľuzoviek a tyčiniek. Ponúkame reklamnú čokoládu v darčekovom balení pre cukrárne, kaviarne, mliečne bary, ale aj kvetinárstvo alebo predajne s darčekovým tovarom. Dokážeme pripraviť čokoládové bonboniéry vo farbách Vašej firmy, s potlačou Vášho loga a značky.

-Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Veľkoobchod a maloobchod Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie

Firma Patron ca, s.r.o. je od roku 2003 výhradným dovozcom veterinárnych preparátov ALAVIS, NET-TEX a Sanicell do Českej republiky.

predaj klobúkov, čiapok a detského tovaru

Predaj skleneného a porcelánového darčekového tovaru. V našej ponuke nájdete úžitkový porcelán, jedálenské a čajové servisy, sklo, porcelánové figúrky, melamín, darčekové sety.

Originálne šperky vlastnia rukou tvorené, ktoré inde nenájdete. Budete vždy jedinečná! Výroba a predaj originálnych šperkov predovšetkým z polymérových hmôt. Kladieme dôraz na kvalitu, originalitu a jedinečnosť. Každý náramok, náušnice, náhrdelník, korále, prsteň alebo brošňa tvoríme iba v jednom variante, žiadny podobný nikde inde nenájdete.

Tvoríme obchodné šatníky (image), pre vedenie spoločností a ich reprezentantov. Cielene a profesionálne Vám doplníme Váš obchodný šatník tak, že Vám ušetríme Váš drahocenný čas aj peniaze. Zaisťujeme všetky doplnkové a servisné služby, vrátane školení. Všetky naše produkty, sú daňovo uznateľným nákladom.