Buildex quality matters to je predaj kvalitných profi a hobby materiálov pre developerské projekty aj súkromné stavebné realizácie. Všetko s dôrazom na maximálnu kvalitu ponúkaného produktu a servisných služieb.

Internetový predaj, e-shop s kozmetikou z Mŕtveho mora: - kúpeľové prísady a soli - mydla - telové mlieka - sprchové gély - bahno - slaná voda - šampóny - kondicionéry - čistiace gély.

Zákazkové krajčírstvo: - ručne šité obleky - saká - kabáty - nohavice - košele.

Predaj, prenájom: - vodorovné a zvislé dopravné značenie

cukráreň: - torty a Paje - mini torty - zákusky - svadobné torty - detské torty - špeciálna torty. prevádzky: - Milady Horákové 56, Praha 7 - Vinohradská 125, Praha 3 - Vodičkova 28, Praha 1.

Spoločnosť SWARCO TRAFFIC CZ s.r.o. sa zaoberá všetkými činnosťami súvisiacimi s prevádzkou riadenia dopravy v Českej republike. Sme dcérska spoločnosť SWARCO TRAFFIC AUSTRIA GmbH a pôsobíme vo viac ako 20 partnerských mestách po celej Českej republike. Prinášame riešenia, ktoré pomáhajú udržiavať prevádzku v pohybe, znižujú emisie a zlepšujú ...

Predaj, e-shop: - levanduľovej vrecúška a vankúše - levanduľovej delikatesy - prírodná kozmetika, parfumy - mydla - sviečky, dekorácie - francúzskej nákupné koše.

služby: - antikvariát - galéria - nakladateľstvo.

E-shop: - výčapné zariadenie - výčapné stojany, kohúty - Narážacie a umývacie hlavy - redukčné ventily - chladenie - sudové, fľaškové pivo - sirupy. Požičovňa, prenájom: - prietokové chladenie. Sanitácie výčapného zariadenia.

Výroba hudobných nástrojov: - banja - mandolíny.

Sklársky ateliér: - reštaurovanie vitráží - výroba vitráží - autorské tvorba - reštaurátorské prieskumy.

Výroba, e-shop: - keramika úžitková, záhradné, dekoratívne - zákazková výroba - hrnčeky, kanvice, džbány, taniere.

Veľkoobchod, maloobchod: - suveníry s tematikou Českej republiky, Prahy, Českého Krumlova, Karlových Varov, Kutnej Hory a novo i Viedne - darčekové predmety - reklamné predmety.

E-shop: - školské pomôcky - detské oblečenie - hračky - kozmetika - športové vybavenie - použitý tovar.

predaj: - luxusný talianskej spodné prádlo.

-Velkoobchod a maloobchod -Výroba textílií, textilných výrobkov, odevov a odevných doplnkov

Otváranie zabuchnutých a zamknutých dverí; havarijné otváranie zámku. Otváranie automobilu najnovšími metódami bez poškodenia zámku auta. Otváranie trezorov najšetrnejším možným spôsobom. Servis všetkých trezorov. Montáže alebo výmena všetkých typu zámku, vložiek, bezpečnostných kovaní. Montáže bezpečnostných závor, rázvor, prídavných zámku ...

Sme český internetový obchod špecializujúca sa výhradne na predaj kratomu. Našim cieľom je prinášať na slovenský trh Kratom v čo najvyššej kvalite a zároveň tiež poskytovať našim zákazníkom poradenstvo a podporu ohľadom použitia aj účinkoch jednotlivých druhov a zákazníka tak čo možno najviac uspokojiť a pomôcť mu. Neváhajte nás preto kontaktovať ...

Kadernícky veľkoobchod, e-shop: - vlasová kozmetika - kadernícke potreby

Brašnári, výroba, predaj, e-shop: - opasky - kabelky, tašky - kožené puzdrá - peňaženky - mešce.