Zaoberáme sa predajom farmárskych potravín, biopotravín a kvalitné údeniny od malých a stredných chovateľov a výrobcov. Ponúkame čerstvé mliečne výrobky, syry a pečivo.

Predávame črepníkové aj rezané kvety vrátane ich väzieb, šperky z kvetov, čokolády a vína. Dodávame kvety do firiem a umožňujeme zostavenie vlastných kytíc.

Špecializujeme sa na samolepiace etikety, ich profesionálne grafické spracovanie a následnú distribúciu k zákazníkovi.

Spracovanie a rozvoz: - zemiaky (lúpané, vákuované, strúhané, varené) - koreňová zelenina (lúpaná, strúhaná). Sídlo firmy: - Lipník nad Bečvou, Mánesova 1382.

Ponúkame: - aktívne hračky - hryzátka - hračky do vody - autosedačky - detské stoličky - detské kočíky na bábätko aj pre bábiky - detské pestúnky. - doplnky k detským autosedačkám a kočíkom - detský nábytok, ktorý rastie s dieťaťom, užije ho batoľa aj školák.

Reklamná agentúra Výroba - reklamné predmety - vlajky - volebné pomôcky Tlač Väzba - brožúry

Pobočka. ZoolandPROFI Cash&Carry Veľkosklad predaja, veľkoobchod: -chovateľské potreby. -krmivá pre domáce zvieratá.

Tradičné pánske zákazkové krajčírstvo Rexim vychádzajúce z britskej a viedenskej strihačskej školy. Výroba: - sak - nohavíc - oblekov - kabátov - košieľ. Oficiálny zástupca firmy Dormeuil-Paris. Veľkoobchodný a maloobchodný predaj luxusných látok. Ručné šitie pánskych oblekov a doplnkov.

Ponuka železiarskeho sortimentu, strojov, kachlí, sporákov a dymovodov.

Priamy dovoz, distribúcia. Potraviny pre modernú gastronómiu. Mrazené a iné potraviny: - morské ryby a výrobky z nich - sladkovodné ryby - zemiakové hranolky a ďalšie - zemiakové výrobky - mrazené ovocie.

Prevádzkujeme sieť špecializovaných internetových obchodov. Do nášho portfólia patria predovšetkým dverné a bytové doplnky - dverné kovania, zámky, vložky. Stavebné puzdrá na posuvné dvere - JAP, Eclisse. Poskytujeme full servis na stavebné puzdrá vrátane montáže.

Mäsiarstvo, údenárstvo. Predaj: -chladeného mäsa a mäsových výrobkov.

Výroba: - aromatické bázy, emulzie a koncentráty pre pekársku a cukrársku výrobu.

Prevažnú časť produkcie nakladateľstva Maxdorf tvorí zdravotnícka literatúra.

Internetový obchod - detské odevy - hračky - kompletný sortiment dojčenského tovaru - hračky - kompletný sortiment dojčenského tovaru - detské odevy

Oriflame je kozmetická spoločnosť ponúkajúca vysoko kvalitné prírodné kozmetické prípravky.

Veľkoobchodný aj maloobchodný predaj potravinárskych výrobkov.

Internetový obchod Tabáky-online.cz sa špecializuje na predaj tovaru pre fajčiarov. Kúpite tu prvotriedne tabaky a tabakové zmesi nielen na plnenie cigariet. Ponúkame tiež široký výber fajkových a žuvacích tabakov. Nakúpite tu tiež všetko príslušenstvo na fajčenie cigariet, cigár i bafanie fajky. Tabaky-online.sk vám ponúka hneď niekoľko typov ...