1. špecializovaný obchod pre ľavoruké. Ojedinelý obchod so školskými potrebami pre ľavoruké deti: - perá, nožnice, pravítka, strúhadlá - otvárače na konzervy, na zátky, škrabky alebo kuriózne hodiny idúce pospiatky.

Kvetinárstvo, e-shop: - doručovanie kvetov. Možnosť zasielania kvetov do zahraničia.

Výroba dojčenského oblečenia (od 0 do 3 rokov). Strojové vyšívanie na reklamné textílie, firemné oblečenie, pracovné odevy a darčekové predmety.

zaoberáme sa prevažne dovozom a distribúciou výnimočných francúzskych vín zo všetkých vinárskych regiónov Starostlivo vyberané francúzske vína, potom v našej ponuke dopĺňajú vína z Moravy, Talianska, Španielska, Austrálie a Čile. V našej širokej ponuke vína figuruje červené víno, biele víno aj ružové víno. Samozrejme u nás nájdete aj ...

-Výroba nášiviek, výšiviek, potlač textilu -Predaj reklamného textilu, textilných výrobkov a odevných doplnkov

Predaj, e-shop: -dizajnové tabakové púzdra -kozmetické tašky -taštičky na veci dennej potreby.

Sme najväčším dovozcom použitého textilu z Veľkej Británie.

Dovozca použitého textilu z Veľkej Británie.

Výroba, veľkoobchod, maloobchodný predaj, export: -nábytok -z masívu-smrek, dub, buk -masívne -detské a študentské izby -spálňa, stolíky, stoly -skrine, šatníkové skrine -stoly pod PC -stoličky, stoličky -komody -polica -postele -jednolôžko, dvojlôžko, poschodové -detské postieľky -všetky typy roštov -polohovacia ...

Kreatívna zábava pre deti aj dospelých. Maľujte si so svojimi deťmi, rozvíjajte ich kreativitu a užite si krásne spoločné chvíle. Jedinečné stolíky na maľovanie v piesku, farebné podsvietenie, diaľkové ovládanie, sada doplnkov pre hodiny zábavy. Navrhnuté a vyrobené v Českej republike.

Spoločnosť FURAN vyrába na zákazku kancelárske potreby z plastických fólií: - podložky pod myš - puzdrá na CD a diskety - plastové dosky - rozdeľovače a puzdrá - zakladače - krúžkové dosky - vizitkára - dosky na katalógy - zakladače formátu A4 - zakladače formátu A5 - puzdrá na mince - plastové zakladače s krúžkovou mechanikou - ...

Firma Pharma 2, a.s. prevádzkuje v Prahe tri lekárne - vo Vodičkovej ulici (Praha 1-Nové Mesto), na Hlavnej stanici (Praha 2-Vinohrady) a na Suchdolskom námestí v Suchdole (Praha 6). Lekárne ponúkajú kompletný sortiment liekov na lekársky predpis aj veľký výber voľne dostupných liečiv, zdravotnícke potreby a ďalšie. Vo Vodičkovej ulici a na ...

Sme sieť špecializovaných kamenný predajní a internetový obchod ponúkajúci mimoriadne bohatý sortiment tovaru z oblasti elektronického fajčenia za výhodné ceny na trhu.

Predaj, maloobchod, veľkoobchod, výroba, export a import: - zdravotný matrac - postele a posteľové systémy - lamelové rošty - lôžkoviny a príslušenstvo.

Produkty: - nealkoholické nápoje v biokvalite - biosušienky - exotické nápoje zo zeleného kokosu alebo ibištekový nápoj - bio čaj - horúci ibištek so škoricou - výborná talianska káva - izotonický nápoj z prírody.

Ponúkame kolekcie kufrov, cestovných tašiek, obalov na oblečenie a ďalšiu cestovnú batožinu v plastovom a textilnom prevedení, výlučne značky Titan.

Výroba: -PE a PP sáčka: -najrôznejšie tvary -rôzne veľkosti s potlačou aj bez potlače -odnosné tašky -potravinárske fólie -potravinárske prírezy -vrecia na odpad.

Patentné prípravky Bylinná liečba predstavuje základný pilier systému liečebných metód tradičnej čínskej medicíny.

Predaj, e-shop: -graffity potreby spreje, trysky, fixky, squeezery, náplne, náhradné hroty, rukavice, latex, tónovačky.

Darčekové koše a ich veľký výber nájdete v našej ponuke. V našej ponuke nájdete darčekové koše čokoládové, mäsové, pre maškrtníkov, na prianie a ďalšie.

Obchodný dom Včielka, textilný tovar. Široké spektrum tovaru pre celú vašu rodinu. Naša ponuka bude stále aktualizovaná a doplňovaná a tým u nás nájdete stále nové a nové veci. Ponúkame široké spektrum tovaru pre celú rodinu: - vlna Schoeller - hračky - Puzzle - stavebnica - hry - plyšové hračky pre bábätká, dievčatá a chlapcov - ...