Výroba, predaj: - ponožky PHUSECKLE - trenírky TRENZLE.

Predaj belgickej čokolády, darčekovej čokolády..

Distribútor sieťových a telekomunikačných technológií

Spoločnosť LA MARQUE s.r.o. prevádzkuje veľkoobchod so spodnou bielizňou, plavkami a pleťou pre Českú a Slovenskú republiku. V súčasnosti sa v portfóliu spoločnosti LA MARQUE nachádzajú nasledujúce značky: Marie Jo, Prima Donna, Sard, Andres Sard, Lejaby, Marlies Dekkers, Maryan Mehlhorn, Gottex, Repeat a Codello. Spoločnosť LA MARQUE s.r.o. ďalej ...

Obchod s chovateľskými potrebami pre zvieratá Praha. Certifikovaný predajca antiparazitík, sušené maškrty, mäso a odmeny v biokvalite, kolekcia českého výrobcu Pes-tex, aromaterapia od českej firmy.

Bazár - športové potreby pre deti a dospelých - detské potreby - bicykle, kolobežky, lyže - autosedačky - postieľky, kočíky, hračky.

Výroba: -orientačných systémov -vonkajších reklám svetelných i nesvetelných, samolepiaca grafika -návrhov a zhotovenie výstavných expozícií doma aj v zahraničí. -veľkoplošná tlač a reklama.

Výroba a predaj bytového textilu - záclony, závesy, vankúše, prikrývky, deky, prestieradlá, uteráky, obrusy, zástery, utierky, osušky, prestieranie, posteľné súpravy.

Historická architektúra a modely z plexiskla.

Veľkoobchod s vínom. Vína: - brazílske, francúzske, talianske, nemecké, portugalské a rakúske vína.

Veľkoobchodný a maloobchodný predaj kancelárskej techniky CANON a Hewlett Packard + servis. Spotrebný materiál do tlačiarní a kopírok rôznych značiek. Renovácia laserových cartridge + predaj alternatívneho spotrebného materiálu.

Prevádzkovanie internetového obchodu s tovarom z oblasti krásy a zdravia.

Výroba ekologicky šetrných výrobkov pre domáce, komerčné a priemyselné využitie. Produkty spoločnosti sú vyrobené z biologicky odbúrateľných prírodných zložiek s dostatočnou ochranou na zachovanie sviežosti a účinnosti. Produkty: - Mr.Pínia - Mr.Coco - Mr.Orange - Mr.Melon. Prostriedky na upratovanie: - plávajúce podlahy s ...

Internetový obchod s vybavením pre deti.

Pneuservis: - servis pneumatík - osobné, 4x4 a SUV - ľahké nákladné vozidlá VAN - nákladné, motocykle, poľnohospodárske a priemyselné vozidlá - opravy prierazov termopresom - predaj pneumatík a diskov rôznych značiek.

Výroba, dodávka, e-shop, predaj: - diamantové rezacie kotúče na delenie stavebných materiálov - diamantové brúsne taniere na brúsenie stavebných materiálov - diamantové rezacie kotúče na delenie prírodného a umelého kameňa - diamantové vŕtacie korunky na jadrové vŕtanie stavebných materiálov - renovácia diamantových kotúčov a vŕtacích ...

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop - filtre - filtračné vložky - oleje, mazivá - aditíva.

Výroba, predaj a opravy dámskej, pánskej a detskej módy - návrhy a zhotovenie večerných i svadobných šiat

Naša predajňa ponúka široký sortiment povrazníckeho tovaru vysokej kvality za priaznivé ceny.