Nákup, výkup, predaj: - liečivé rastliny - výrobky z liečivých rastlín.

Návrhy a realizácia interiérov. E-shop: - lôžkoviny, - vybavenie detských izieb hojdacie zvieratká, - hojdacie zvieratká, - lôžkoviny.

Predaj záhradníckych potrieb a poskytovanie záhradníckych prác.

Vyrábame chladiace, mraziarenské, izotermické a skriňové nadstavby. Import mäsa a mäsových výrobkov.

Predaj módnych talianskych lodičiek.

Sme distribútorom viac ako 4500 druhov: - kancelárskeho tovaru - doplnkov do kancelárie - drogéria - občerstvenie a nápojov - kancelárskeho papiera a obálok - blokov, diárov - kancelárskych potrieb

Predaj všetkého stavebného materiálu. Stavebniny. Montáže sadrokartónu, minerálnych podhľadov, strešných okien Predaj: - sadrokartónové dosky a montážne prvky firiem KNAUF, LAFARGE, Norgips, Rigips - tepelné izolácie firiem ISOVER, URSA, Knauf insulation - maltové zmesi firmy QUICK-MIX, - výrobca stavebnej chémie Bralep - ...

Predaj - starožitnosti - starožitný nábytok

Obchod pre bábätká, chlapcov, dievčatá, školákov a študentov. Tovar tu, ale určite nájdu aj rodičia predškolákov. Všetok tovar je kvalitný a preverený.

Kaderníctvo a požičovňa svadobných a slávnostných šiat. Kozmetika.

Luxusné kancelárske doplnky: - dierovačky - zošívačky - otvárače na listy spoločnosti El Casco - písacie perá Aurora a Diplomat - kožený tovar a módne doplnky od Filippi Peletterie a Underwood - zakladače na písomnosti Leuchtturm - ručne spracované kožené diáre a fotoalbumy nemeckej značky Treuleben & Bischof.

Výroba vyprážaných zemiakových lupienkov.

Firma sa zaoberá dovozom éterických olejov zo zahraničia.

E-shop- predávame nové aj staré náhradné diely, vrátane kolies, pneumatík a príslušenstva na vozidlá. Škoda: Felicia, Fabia, Fabia II, Citigo, Roomster, Rapid, Yeti, Octavia, Octavia II, Octavia III, Superb, Superb II, Superb III aj na RS modely.

Zaisťujeme kompletný paletový servis ako pre jednotlivcov tak pre veľké spoločnosti. Vykupujeme všetky druhy paliet. Vyrábame predovšetkým atypické palety, debny, veká. Sme prvý výrobca paletového nábytku v SR.

Firma sa zaoberá predajom hygienických a sanitárnych potrieb.