Spoločnosť OK Záchlumí, a.s. sa zaoberá zákazkovou kovovýrobou. Zameriavame sa na výrobu dielov pre stavebné stroje, nákladné automobily a produkujeme poľnohospodárske stroje. Ďalej sa v menšej miere venujeme výrobe špeciálnych kovových paliet a zariadenia pre transport, manipuláciu či skladovanie. Ponúkame kusovú i sériovú výrobu, sme schopní ...

Knihárske práce: - väzba diplomových, bakalárskych, dizertačných a podobných prác - väzba kníh a časopisov (vrátane väzby Zbierok zákonov) - väzby, pevné dosky, šité, s tlačou - krúžkové väzby - pasparty - jedálne lístky - a ďalšie, podľa priania zákazníka.

Produkujeme a ponúkam med najvyššej kvality. V ponuke mám kvetový med, kvetový pastované a kvetový lesné. Som držiteľom certifikátu Český med. Med kvetový pastované bol ocenený zlatou medailou v súťaži Český med 2016. Kvalitu medu doložím laboratórnym rozborom z Výskumného ústavu včelárskeho.

Kamenná predajňa, e-shop: - chovateľské potreby - krmivá pre psov, mačky, hlodavce, vtáky - výživové doplnky pre hospodárske zvieratá.

Mäsiarstvo, výroba, veľkoobchod, maloobchod: - bravčové, hovädzie, kuracie mäso - údeniny.

Internetový obchod, e-shop: - hračky - náučné, kreatívne hračky - kočíky - odrážadlá - detské sady riadu z bambusu - veselé detské zubné kefky - školské batohy.

Internetový obchod - potreby pre maznáčikov. Predaj, eshop: - krmivá, maškrty, vitamíny pre psov, mačky - chovateľské potreby pre psov a mačky: - pelechy, prepravky, hračky, misky, oblečky a mnoho ďalšieho - antiparazitiká - výcvikové pomôcky. Rýchla expedícia po celej SR.

Kamenná predajňa, e-shop: - dojčiace, tulící vankúše - pelechy pre bábätká - poťahy na dojčiace vankúše - detské obliečky.

Distribúcia, internetový obchod: - doplnky stravy. Výhradný distribútor výrobkov nórskej spoločnosti BIOPHARMA A.S. pre Českú republiku a Slovensko.

Spoločnosť Václava Junga - Renwel sa zaoberá predajom sklenených a plastových obalov. V našom sortimente nájdete plastové uzávery na sklenené aj plastové fľaše, plastové zátky, dávkovacej pumpy, liekovky alebo rozprašovača. Naše produkty sú vhodné pre kozmetický i farmaceutický priemysel. predaj: - plastové uzávery na sklenené aj plastové ...

svadobný salón - svadobné služby - predaj a požičovňa spoločenských šiat, svadobných šiat - predaj a požičovňa pánskych oblekov, detských šiat.

Výroba skladovacích a prepravných obalov.

Spoločnosť Mako sa zaoberá výrobou a predajom pracovných odevov. Sme česká firma ponúkajúca kvalitné oblečenie na zákazku za primerané ceny. Snažíme sa uspokojiť želania všetkých našich zákazníkov. Ponúkame pracovné ochranné odevy ktorej prednosťou je moderný strih, dizajn a funkčnosť. Vyrábame tieto pracovné odevy: - firemné montérky - ...

Predaj strešných plechov, klampiarskych výrobkov, olejov, mazív, obrábacieho náradia a spojovacieho materiálu. Čerpacie stanice. Kovoobrábanie.

Mliekareň a mliekarenské výrobky. Tavený syr a porciované tovaru.

Produkty a služby: - zvodidlové systémy - tlmiče a ochranné prvky - dopravné značenie - DIO, DIR - asfaltové zálievky - zimná údržba - technické vybavenie akcií.

Výroba, opravy a montáže. Oceľové konštrukcie nerezové i hliníkové: -haly, vrátane oplechovania, tepelných izolácií, žeriavových dráh -lávky, schodiská, zábradlia, oplotenia -protihlukové bariéry, zasklievanie do rámov, billboardy -dopravní značky. Technologické zariadenia: -regulační klapky, dymovody -manipulační zariadenie ...

Ploty a pletivá. V ponuke nájdete štvorhranné pletivo poplastované (PVC) aj pozinkované (Zn), Uzlové lesnícke pletivo, zvárané ohradové pletivá, okrasné pletivá, stĺpiky a bočné vzpery, príslušenstvo k pletívom a plotom, plotové diely, bavolety, podhrabové dosky, farmárske pletivo, Fe, Zn a PVC) natáčané, Ostnatý drôt (Zn a PVC), zvárané ...

Dodávka, predaj, e-shop - nástroje a ohraňovacie lisy.

Dodávka, predaj výpočtovej a kancelárskej techniky - multifunkčné zariadenia, tlačiarne, kopírovacie zariadenia, plotre laserové, atramentové, ihličkové a špeciálne tlačiarne - kancelárske potreby - obalový materiál.