Veľkoobchod s obalovými materiálmi s pôsobnosťou po celej SR. Dodávame kartóny, vrecká, vrecia, odpadové vrecia, mikrotenové vrecká, lepiace pásky (aj potlačené), viazacie pásky, LDPE/HDPE fólie, penové a bublinkové fólie, stretch fólie (i potlačené), výplňové telieska, nalepovacie obálky, tácky misky a iné.

Pestovanie a predaj ovocia - jablká, hrušky, slivky. Muštáreň.

Internetový obchod, e-shop: - náplne do elektronických cigariet.

Atypická a zákazková výroba, predaj: -masívny nábytok -spálňa -detský nábytok -skrine, komody -písacie stoly -postele, lamelové rošty, matrace -bytové doplnky -zdravotný matrac -prikrývky, deky..

Pizza Májovka, to je široká ponuka hotových jedál a pokrmov, ktoré pre Vás vyrábame denne čerstvé. Ponúkame bohatú ponuku cestovín, šalátov, rýb, bezmäsitých jedál a samozrejme pizzu. Sídlime v Plzni na Klatovskej. Pizzéria, výroba, rozvoz, e-shop: - pizza, XL pizza (priemer 34 cm, 50 cm) - cestoviny, halušky, tortelliny - šaláty - ...

Pivovar RAVEN - výroba, veľkoobchod, distribúcia piva - pivo: American Pale Ale, India Pale Ale, White India Pale Ale, Cream Porter - prehliadka pivovaru s degustáciou.

Dodávka, predaj - priemyselné tesnenie pre hydrauliku a pneumatiku - vodiace krúžky a pásky manžety - hriadeľové tesnenie, gufera - tepelnoizolačné dosky - gumové profily, upchávkové šnúry - špeciálne priemyselné oleje a mazivá.

Firma REUS s.r.o. sídliaci v Plzni je dodávateľom zasielateľských a viazacích služieb. Ponúkame dokonalý finishing, presnú adresáciu a včasnú distribúciu zásielok. Spracovávame katalógy, noviny, reklamné tlačoviny a telefónne zoznamy. Služby: - knihárske práce - finishingové služby - väzby kníh (drôtošitie, lepenie) - ofsetová tlač - ...

Taurus fitness store Obchod a e-shop s kvalitnou športovou výživou a fitness doplnkami pre všetkých nadšených športovcov.

Spoločnosť B.H.K.V. s.r.o. so sídlom v Plzni je veľkoobchodným dodávateľom krmiva a chovateľských potrieb pre mačky, psy, hlodavce, akváriové rybky aj hospodárske zvieratá. Zásobujeme predajne chovateľských potrieb všetkým sortimentom. Veľkoobchod, maloobchodné predajne, e-shop, predaj: - krmivá a kŕmne zmesi pre domáce aj hospodárske ...

Výroba: - náplne, báza do elektronických cigariet.

Cestná motorová doprava - nákladná prevádzkovaná vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3,5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Sprostredkovanie obchodu a ...

Spoločnosť HILLE CZ s.r.o. sa zaoberá predajom oceľových strešných krytín, trapézových plechov, odkvapových systémov a ostatných strešných doplnkov pre Vašu strechu. Nami ponúkaný tovar je vysoko kvalitný a za rozumnú cenu. Zákazníkom poskytujeme profesionálne poradenstvo a všetok servis. Nájdete nás v Plzni. Naša ponuka, dodávka, predaj: - ...

Firma DUVAL Klatovy, s.r.o. predáva osivá, poľnohospodárske chemikálie, hnojivá a rôzne plastové výrobky pre dom aj záhradu ako sú plotové profily, záhradné nášľapné dielce či plastová zatrávňovacia dlažba. Našu predajňu nájdete v Klatovoch na ulici 5. mája. Maloobchod, veľkoobchod, predaj, dodávka: - osiva - agrochemikálie, hnojivá - ...

Služby: -veterinárna starostlivosť -predaj krmiva -kúpanie a strihanie v rámci hotelových služieb -doprava a odvoz zvieraťa.

Stolárstvo, zákazková výroba - kuchyňa - predsieňové steny - spálňa - jedálenské stoly - interiérové dvere - vstavané skrine - preglejkové prepravné obaly.

Realizácia parkov a záhrad - ošetrenie stromov a kríkov - výrub stromov - zakladanie záhrad, parkov - zakladanie trávnikov. Vinotéka, predaj, e-shop - víno akostné, sudové.

Mliekarenstvo, výroba - čerstvé mlieko - mliekomaty.

Výroba, predaj: - pečiatky - športové trofeje - placky, prívesky - reklamné predmety Ďalšie služby: - sublimácia - pieskovanie - CNC frézovanie - gravírovanie Realizácia výstavných expozícií.

Výroba, montáž: - interiérové dvere - nábytok na mieru

Činnosť: - fotografické služby so zameraním na cyklistické akcie